Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım Edinnn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xdogukaanx
Üye
Konu Sahibi
Yardım Edinnn
Arkadaşlar Nokia 7610 Telefonum var Ve nasıl olduysa format attım telefona şimdi Hafıza Kartım kilitlendi şifreyi bilmiyorum 2 gündür uğralıyorum denemediğim şey kalmadı bide sizin tavsiyelerinizi görmek istedim lütfenn yardım edinnnnnnn
Arkadaşlar Nokia 7610 Telefonum var Ve nasıl olduysa format attım telefona şimdi Hafıza Kartım kilitlendi kodu bilmiyorum 2 gündür uğralıyorum denemediğim şey kalmadı bide sizin tavsiyelerinizi görmek istedim lütfenn yardım edinnnnnnn
kilitlendi derken nasıl kilitlendi? şifresinimi unuttun kartın? görmüyomu ? açıklarmısın biraz
xdogukaanx
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı kilitllendi görüyo ama kilitlendi dio
mhmtozturk
Üye
Alala ben ilk kez duydum böyle bişi
Hafıza kartının şifresini unutsan şifre istese hadi bidaha
Yada telefon kartı görmese hadi bidaha
Kitlendi ne demek bilmiyorum.
Arkadaşlar Nokia 7610 Telefonum var Ve nasıl olduysa format attım telefona şimdi Hafıza Kartım kilitlendi kodu bilmiyorum 2 gündür uğralıyorum denemediğim şey kalmadı bide sizin tavsiyelerinizi görmek istedim lütfenn yardım edinnnnnnn
Ya arkadaşlar sorununuzu yazarken anlaşılır şekilde yazarsanız sizlere bilen arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışır.
1-Nasıl olduysa format attım demişsin..nasıl yani bilmeyerek formatmı attın yani..?
2-Hafıza kartım kilitlendi diyorsun..Format attığın içinmi kilitlendi(!) yoksa sen hafıza kartına şifre koymuştun sonrada o şifreyi unuttunmu..?
xdogukaanx
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlarda görüodum ormat atmayı bende atıyım dedim attım sonra bi baktım hafıza kartı kilitledi die bi yazı çıktı ben şifre koymamıştım
Esendağlı
Üye
Hafıza kartını biçimlendirmeyi denedinmi.veya başka bir cihaza takıp çalıştırmayı denedinmi..pc ye takıp biçimlendirmeyi denedinmi..bunları sormamın nedeni şu:cihaza format atınca kart neden kilitlensin.
xdogukaanx
Üye
Konu Sahibi
neyse boş verin arkadaşlar telefoncuya sordum da yeni hafıza kartı almalısın dedi 7610'u 1gblık hafıza kartı kasarmı
--------------- Ekleme ---------------
şu yüzden kilitklenmiş olabibir
mmcstore dosyası silindiği için olabilirmi????
Nadir
Emekli Yönetici
bilmeden bişey yapmışsın mahvetmişssin..hafıza kartına pc de format at..