dh2 nereden indirdinArkadașlae siteden dh2 indirdim kuramadim nede silemedim șimdi karta format dahi atamiyorum virusmudur nasil halledebilirim??
dh2 nereden indirdin
konunun linki yok mu ?Bu siteden kardeșim kartim gittimi șimdi?
konunun linki yok mu ?
((konuda yükleyemedim diye yazmışsın yükleyemediğin birşeyi nasıl silebilirsin ki[Gameloft] Dungeon Hunter 2 HD v1.00(7) Symbian^3 Signed - MaxiCep AlSd kartta fotu mp3 dahi silemiyorum((
telefon nedir ?
emreder sinnokia 700Boșuna açmadik konuyu yardim ediceksin et
emreder sin
Küstüemreder sin

yok küsme miş tir benim cevabı beğenmedi
Yardım istiyorsan, soru soran kişinin sorularını cevaplaman gerekir ki sana yardımcı olabilsinYardim istiyorum trip.atiyo ne küsmesi...
trip ne kardeşim yazdığın mesaja dikkat etYardim istiyorum trip.atiyo ne küsmesi...
hafıza kartında dosyası duruyor galiba salt okunur bir dosya olabilir xplore ile dosyanın üzerine gel seçenekler den özellikleri gösteri seç eğer salt okunur seçeneği seçili ise kaldır ve tekrar silmeyi dene
pc suite ile telefonu bilgisayara bağlayıp silmeyi deneEvet kaliyo öyle secenek yok kardeșim baktim bașka yolu yokmu?istersen Screenshot a artabilirim lanet olasi hiç bișey silinemiyo
Yarin denerim kardeșim yazarim oda olmasa artkn güle -güle deriz 8 gbpc suite ile telefonu bilgisayara bağlayıp silmeyi dene