Yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edin
Lutfen yardim edin telin C dosyasinda olan uygulamalari nasil gorebilirim?? Ariyorum bulamiyorum C dosya doldu ama bi uygulama bulamadim yardim edin C dosyayi boşaltmam lazim tel donuyur..((Kimse yokmu yaa??? :((

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Mobile Cleaner kullan Türkçe uygulamalarda mevcut :oke:

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
Cok saol kardeşim denicem şimdi :)Cok saol kardeşim denicem şimdi
Mobile Cleaner kullan Türkçe uygulamalarda mevcut :oke:

Yukledim pek işime yaramadi ben C dosyaya indirilen uygulamalari silmek istiyom :(( 300 mb dolu ama :(

Symbianizer

Symbianizer

Üye
İstersen hard format at telefona kendine gelir :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
:D Siteden indirip hafıza kartına arşiv yap :naughty: Ben yanımda Maxicep'i taşıyorum :halay1: (%20 si tabi hepsi nasıl sığsın :D)

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
Lutfen yardim edin telin C dosyasinda olan uygulamalari nasil gorebilirim?? Ariyorum bulamiyorum C dosya doldu ama bi uygulama bulamadim yardim edin C dosyayi boşaltmam lazim tel donuyur..((Kimse yokmu yaa??? :((
[Lonely Cat Games] X-plore v1.60(0) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe) - MaxiCep burdan indirecegin program ile bütün sürücülerdeki dosyalara ulaşabilirsin, onun dışında gereksiz dosyalar vs silmek istersen mobile cleaner kullanabilirsin ama benim tavsiyem bilgisayarına dosyaları alıp bi cfw atman olur 300 mb temizlenmiş telefon rahatlamş snde istediklerini yükleme şansına sahip olursun :)

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Yaz temizliği olacak telefon için :ehe

• Beğen
Tepkiler: maxirabit

Üst Alt