Yardım edin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin ?
Ben Eylül 2010'da kendime Samsung Star Wifi aldım. 1-2 hafta önce telefonuma Iphone firmware attım. Garanti iptal mi oluyor fw atınca ? Telefonumun kilit tusunda problem var, birkerede kilitlenmiyor ve açılmıyor. Çok sert basınca oluyor anca. Bu yüzden garantiye vermek istiyorum orda rezil olmayayım ? 97 dogumluyum ben arkadaşımla gitsem verebilirmiyim garantiye ? Insallah iptal olmuyordur. Birde arka kapağın dislerinde problem var. Aşagi-yukari oynuyor hep onu degiştirmek istiyorum, ne kadardır ? nerden bulabilirim. ? Camınıda degiştirmek istiyorum o ne kadardir ? Garantiye götürürken faturayi götürsem yeterli olurmu ?
Lütfen cevapsız bırakmayın.

2. defa atıyorum bu mesajı. İsteğim cevapları alamadım tam. Orjinal temasını atsam kesin alırlarmı ? Ben oto. iptal oluor diye biliyordum. Lütfen yardım.. Birde orjinal temasının linkini verirmisiniz?

Faraza42

Faraza42

Üye
Bu konuyu önceden de açmıştın ve cevap veren bir sürü kişi olmuştu. Neyin çabasını veriyosun ?:hmmm

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Orada belirttim zaten 2. ye açıyorum diye... Net cevap veren olmadı.

navti

navti

Üye
neyse inşallah yardım eden olur

Narutodth

Narutodth

Üye
dostum orjinal firmwaresini yukle hicbir sorun cıkmaz.. sonra gotur teknik servise yapsınlar. (h)(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt