Yardım edin yoksa cidden kafayı yicem !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin yoksa cidden kafayı yicem !
Annayı hatalı felan bir şekilde yükledim herşey iyi hoş önce fotoğraflara girdim medyanzı yenileniyor dedi tamam ondada sorun yok sonra müziklere girdim 417 tane müzik ekledi kendi kendine.
isimleride
ambience beach
abience jungle
ANGRY BIRDS_FINAL MASTERD
böyle böyle müzikler bellek kartında diye gösteriyo müziğni sağında ama bellek kartını takıyorm bilgisayara hiçbir müzik görünmüyor
telefon hafızasındada 182 mb kullanılan yer var onlar mı bilemiyorum.
Toplu olarak silmeyide bulamadım. Toplu olarak bütün müzikleri silme yok mu şu lanet telefonda ? Ve neden böyle salakça müzikler geldi.
Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 16:20:37 ---------- Yazıldı @ 16:18:52 ----------

direk altlara kaydı konu, güncel ..

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım aynı sorun herkezde var beklemekten başka çare yok lanet olsun nokia aldığım güne benim bildiğim güncelleme iyleştirme getirir bu sorun getirdi nokia işi eline yüzüne bulaştırdı

• Beğen
Tepkiler: iatis

serkanet

Üye
onları silersen oyunlar çalışmaz kamera sesleri felanda var kamera çalışmaz arama sesleri var meşgul aranıyor gibi onlarıda silersen arama yapmaz telefon sistem hatası verir deneme bence silmeyi

forbidden5

forbidden5

Üye
o gelen müzikler oyun sesleri müzik çalarda albümlere gir bütün o müzikler zaten bilinmeyen albümünde onun üzerine basılı tut ve sil de bu kadar basit

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Valla sinirden hiç araştırmak aklıama gelmedi forumu.
Zaten ilk güncelleştirmeyi pc üzerinden yaptım 1/2 ve 2/2 yide telefon üzerinden yaptım nokianın yapıcağı işi ...

slant1111

slant1111

Üye
usb olarak bagla sonra müziklerin oldugu dosyaları gizli yap görmez

serkanet

Üye
bak dikkat et camera , call , callringtone seslerini silme telefon arama yapmıyor kamera çalışmıyor sistem dosyası sesi olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt