Yardım edin yine :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin yine :D
Beyler Allah'ın izniyle almış bulunmaktayım bilgisayarımı packard bell ts11hr 625 tk aramayın internette ben bile bulamadım :ehe neyse konuya gelicek olursak ben bu bilgisayarı çoğu oyun amaçlı almıştım ama daha hiç oyun yüklememiştim.Daha demin NFS Carbonu yükledim evdeki en zorlayan oyun :ehe oyunu şarjda değilken intel ekran kartıyla oynadım max da kasıyo high da az kasıyo tam oynarken şarjı bitmek üzere dedi şarja taktım oynadım max da gıdım kasmıyo 630m ye geçti şarja takınca galiba ama bu seferde çooook ısınıyo elimi havanın çıktığı yere değdiremiyorum normalmi şimdi bu? Tüm ayarlar maksimumdu ama carbon gibi bi oyunda başıma bunun geleceğini tahmin etmezdim carbonda böyle oluyorsa gta ıv yüklesem yanar bu alevler çıkar oyunu kapadım mesela şimdi soğuk hava üflüyo yani gayet normal çalışıyo ama oyunu açtıktan sonra anında sıcak hava akımı başlıyo bunun çözümü soğutucumu baktım internetten gta ıv yi çalıştırıyomuş high da can you run itten sonuna kadar doluyo gösterge sonra iniyo tekrar doluyo böyle devam ediyo bu kadar ısınıyosa nasıl oynıycam ki illa soğutumu kullanıcam daha yepyeni bilgisayar soğutucu lazım değildir diye kullanmıyorum içerdekinde kullanıyoruz da bu daha çok ısınıyormuş meğer :D

- - - Eklendi - - -

Güncel :D

- - - Eklendi - - -

Ya kimse bakmıyor artık bu bölüme sönmüş bölüm.

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
benim normal interntte gezerken 60-65 oluyor. biraz da hava sıcaklıklarına bağlı. yani pc nin ısınması normal

ANIL

ANIL

Admin
HP al dedik dinlemedin :D

yapacak pek fazla bir şey yok cihaz sıfır...

soğutucu kullanacaksın... 5-10 derece düşer işte :D

intelin daha az ısınması normal gücü yok çünkü :D intelde oynama nette intel kullan...

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Hp alıcaktım bitmişti satılmıyodu orda vardı oda 1700 liraydı almadım bunu aldım media markt tan en iyisi buydu sercan seninkidemi bu modelden gerçi internette ısınma ile ilgili bişey yazmıyordu bu markada ısınma var diye?

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
Hp alıcaktım bitmişti satılmıyodu orda vardı oda 1700 liraydı almadım bunu aldım media markt tan en iyisi buydu sercan seninkidemi bu modelden gerçi internette ısınma ile ilgili bişey yazmıyordu bu markada ısınma var diye?

yok hayır benimki toshiba a500-1gn ama ısınma normal yani :D babamın da acer var modelini bilmiyorum ama o da çok ısınıyor yani sıcak havada aşırı ısınma normal :D bilgisayar bu yani ısınır :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
neyse baktım belli bi dereceye geliyo ısısı daha artmıyo sadece havalandırmanın olduğu yer ısınıyo o kadar bende oynuyorum sıkıntısız oyunları teşekkürler önereceğiniz online oyun varsa beklerim gta veya apb reloaded tarzı bişey önerin apb güzelde oyundan atıyo gerçek para ile cd almamı istiyo bende almam :D alırsamda gta alırım :D

h0LyqAn

h0LyqAn

Üye
bendede packard bell easynote tk var beğenerek aldım çokda menmunum böyle bir sorun asla olmuyor soğutucu kullanıyorum ondan galiba sende bi soğutucu almayı dene

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
neyse sorun geçti nedense artık ısınmıyo fazla havalar serinledi biraz ondandır gerçi o oyunu oynamıyorum ama onu aratmıycak bi oyun dc universe online

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...