fearles32
Üye
Yardim Edin Video Formatı Vs Bilgisi Olanlar Dublaj Gibi Ve Ses Değiştiriciler...
1. Olarak arkadaşlar aslında pokemon çizgi filmini hepimiz biliriz. 5. Sezon ve sonrası ingilizce ve ben türkçe seslendirme yapmak istiyorum hem kardeşim hemde kendim için ama sorun şu videodaki konuşmaları arka plandaki ses ve müzikten ayırıp konuşmalar olmadan kaydedicek bir program lazım.
2. Olarak bir ses değiştirici program lazım yani benim sesimi en az 7 veya 8 farklı genç erkek ve 7veya 8 tane genç kız sesi dönüştürücek profesyonel ve basit bir program arıyorum.
3. Olarak sesleri tek tek kişilere göre ve parça parça kayıt yapıcağım için bunları videoda gerekli yerlere koymak için bir program varsa sevinirim
aslında 3. Bölüm pekde önemli deyil.
Çizgi filmleri internet download manager ile indirmende sakınca olurmu sesi videodan ayırmada vs gibi yardımcı olursanız sevinirim.
2. Olarak bir ses değiştirici program lazım yani benim sesimi en az 7 veya 8 farklı genç erkek ve 7veya 8 tane genç kız sesi dönüştürücek profesyonel ve basit bir program arıyorum.
3. Olarak sesleri tek tek kişilere göre ve parça parça kayıt yapıcağım için bunları videoda gerekli yerlere koymak için bir program varsa sevinirim
aslında 3. Bölüm pekde önemli deyil.
Çizgi filmleri internet download manager ile indirmende sakınca olurmu sesi videodan ayırmada vs gibi yardımcı olursanız sevinirim.