Uygulama YARDIM EDİN TELEFONA VİRUS BULASTI

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
YARDIM EDİN TELEFONA VİRUS BULASTI
İyi akşamlar bugun internetten psiphone indirirken virus bulaştı ne yaptıysam kalkmadı sistem dosyası olarak arka planda çalışıyor surekli durdururldu diyiyor 10 dk da bir telefon yeniden başlıyor kendi kendine uygulama yukluyor

Virusun adı : p*rnclup
Telefon t50

Fabrikaya dondum duzelmedi
Hard atsam duzelirmi veya rootla kalkarmı yardım edin

Konu yanlış yerde ise affola virusun ismini sansurledim yasaksa kaldırabilirim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hard format atman gerekiyor, sanırım root işlemi kalkacaktır bu sebepten ötürü.

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Root kalkar babacanım hard Format işe yaramazsa tekrar yaz yardımcı olayım babacanım muhtemelen kendi kendine program ve reklam indiriyor babacanım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@ibrahim3406 direkt Stock ROM flashla geç en kolay yöntem ;)

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hard format yerine rom atacam telefonu rootlamak istiyordum hemde
Onerdiginiz rom var varmı t50 için

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hard format yerine rom atacam telefonu rootlamak istiyordum hemde
Onerdiginiz rom var varmı t50 için

Varsa CM dene derim saf Android ve süper bi hız ;) T50 Turkcell ROM u yüzünden çok kasma falan olan bi cihaz CM ile cihazi gerçek potansiyelinden kullanırsın ;)

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonu rootlarken brick oldu sadece türkcell logosu yanıyor telefonu kapatamıyorumda hiç bişi yapamıyorum

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hard format attım bu sefer açılınca sürekli com.android.systemui işlemi durdu demeye başladı ana ekran hiç gelmedi ispanya rom iniyor şuan onu yükleyince çözülür umarım bi virus nerelere getirdi ya tüm dosyalarda gitti

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hard format attım bu sefer açılınca sürekli com.android.systemui işlemi durdu demeye başladı ana ekran hiç gelmedi ispanya rom iniyor şuan onu yükleyince çözülür umarım bi virus nerelere getirdi ya tüm dosyalarda gitti

Stock ROM ile çözülür evet telefonun üretici modelini indirip üreticinin kendi Stock ROM unu flashla ;)

kralberk13

kralberk13

Üye
üretici modu nerde yazıyo

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
%24 den sonra yüklenmiyor servise versem 1 haftada gelir of ya nasıl bi virus müş bu

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
üretici modu nerde yazıyo

turkcell forumlarında ZTE Star 1 diye geçiyor bknz :
edit : bu da ZTE nin sitesinde Turkcell in Stock ROM u %100 orjinal ;) :
%24 den sonra yüklenmiyor servise versem 1 haftada gelir of ya nasıl bi virus müş bu

bi yerde hata yapıyosundur vaktim olsa TW ile yardımcı olurdum cumartesi yardımcı olabilirim ancak : ?

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
burdaki romu indiriyom şimdi az önce ispanya rom'u indirmiştim o komut penceresiyle ilgili bişi yaptırıyodu sanırsam bunu indirdigim gibi telefona atıp yüklersem sıkıntı çıkmaz
oldu verdigin rom oldu çok çok çok teşekkür ederim sen olmasan napardım bilmiyorum çok teşekkür ederim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hafıza Kartını Filanda Biçimlendir ÖYle Tak

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
burdaki romu indiriyom şimdi az önce ispanya rom'u indirmiştim o komut penceresiyle ilgili bişi yaptırıyodu sanırsam bunu indirdigim gibi telefona atıp yüklersem sıkıntı çıkmaz
oldu verdigin rom oldu çok çok çok teşekkür ederim sen olmasan napardım bilmiyorum çok teşekkür ederim

hangi ROM ZTE nin sitesinde ki mi ? ( sormamın sebebi başkasının başına gelirde konuyu görürse doğru olan ROM u kursun bari ;) )

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zte sitesindeki

• Beğen
Tepkiler: ghstr

Onurcan Dz

Üye
Bende de aynısı oldu zte sitesinde sorun var heralde indirmiyo. eksik dosya falan diyo. yardım lütfen ?? İndirebileceğim başka site varmı ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bende de aynısı oldu zte sitesinde sorun var heralde indirmiyo. eksik dosya falan diyo. yardım lütfen ?? İndirebileceğim başka site varmı ?

edit : bu da ZTE nin sitesinde Turkcell in Stock ROM u %100 orjinal ;) :

verdiğim linkte download sekmesine geç orada sadece 1 tane dosya var zaten onu indireceksin olmadı İDM vb download programları ile dene

Üst Alt