Yardım Edin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLuee71

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin Lütfen
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben hattımı kaybettım bundan dolayı yenı hat çıkarttırdım aveadan yenı aldıgım hattımı telefona takınca " bütün telefonlarda " dakika başı ekranda mesaj gonderiliyor diyor fakat ne tl gidiyo ne iletim raporu geliyo .s Bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkür ederım

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu sorun Avea'nın 128KB lik kartlarında olan bir sorun. Avea 128KBlik kartlara 'Canlı Ekran' diye bir özellik koydu bu gerçekten kötü oldu. Kesin çözüm olmamakla beraber şimdi vereceğim yöntem ile bu sorundan kurtulanlar oldu. Şimdi telefondan Avea Sim servislerine girin oradan Kartvizit özelliği ve Canlı Ekran özelliğini kapatın.

BLuee71

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun Avea'nın 128KB lik kartlarında olan bir sorun. Avea 128KBlik kartlara 'Canlı Ekran' diye bir özellik koydu bu gerçekten kötü oldu. Kesin çözüm olmamakla beraber şimdi vereceğim yöntem ile bu sorundan kurtulanlar oldu. Şimdi telefondan Avea Sim servislerine girin oradan Kartvizit özelliği ve Canlı Ekran özelliğini kapatın.

Ohh be sonunda düzeldi çok teşekkür ederım kardeş yarımın için saolasın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ohh be sonunda düzeldi çok teşekkür ederım kardeş yarımın için saolasın

Rica ederim dostum sorunun çözülmesine sevindim.

----------Eklendi @ 17:50:38 ---------- Yazıldı @ 17:50:01 ----------

İşin kötü yanı ise bunu müşteri hizmetleri dahi bilmiyor saçma sapan şeyler yaptırıyorlar millete :)

BLuee71

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim dostum sorunun çözülmesine sevindim.

----------Eklendi @ 17:50:38 ---------- Yazıldı @ 17:50:01 ----------

İşin kötü yanı ise bunu müşteri hizmetleri dahi bilmiyor saçma sapan şeyler yaptırıyorlar millete :)

Dostum kapattım canlı ekranı 1 2 saat gitti o ekran sonra yine geldi kapat desemde fayda etmıyo .s her mesaj geldiğinde ve mesajı okurken böyle yapıyo ? :S

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Dostum kapattım canlı ekranı 1 2 saat gitti o ekran sonra yine geldi kapat desemde fayda etmıyo .s her mesaj geldiğinde ve mesajı okurken böyle yapıyo ? :S

Arkadaşım o zaman sana tavsiyem gidip sim kartını 128KB olmayan bir sim kartla bayiden yenilemendir.

place3461

place3461

Üye
Bu olayı da ilk kez burda duydum allahtan ben geçen sene aldığımda böyle sorunla karşılaşmadım yoksa çok söuerdim valla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt