yardım edin lutfen.... oyun oynarken reset ve mavi ekran hatası...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evka1li

Üye
    Konu Sahibi
yardım edin lutfen.... oyun oynarken reset ve mavi ekran hatası...
arkadaslar öncelikle slm.. lutfen bana bu konu da yardımcı olun ...Kara inci online adlı oyunu oynarken bazen daha girişte bazende 1 saat oynuom öle oluo hata .. ama suana kadar yaklasık 10 tne online oyun oynamısımdır hiçbirinde böle sorun ile karsılasmamaktayım oyunda sorun derseniz bir cok kişi oynuyor ama onlara olmuyor bu oyun turkceleştirilmiş oyun normalde asıl voyage century ingilizce versiyonunuda oynadım onda da öle hata yapıodu lutfen yardım olun bu oyunu cok seviyorum ve oynamak istiyorum lutfennnnnn.

sistemim..

işlemci: intel pentium e2140 .1,60
ram: 1,88gb kingston
anakart:ms-7255
ekran kartı o/b yani paylasımlı ramden alıor..

kol@j

kol@j

Üye
ram larını sök iyice temizle tak

eğer sorun devam ederse değiştir...

evka1li

Üye
    Konu Sahibi
kardes zti birçok kez o işlemi yaptım baska turlu halledlemezmi?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ram slotlarında kaç adet RAM takılı ? Eğer 2 adet takılı ise 2 Ram' de birbirinin aynısımı ? Eğer birbirinini aynısı değil ise (özellik bakımından) uyum sorunu yaşıyor olabilir. Yada sisteminde 1 adet ram takılı ise ram' in tamamen bozulması an meselesidir.

Ramleri yerinden çıkart, slota giren uçları bir silgi vasıtası ile yavaş ve düzgün bir şekilde sil. Daha sonra bir fırça yardımı ile hiç silgi parçası kalmayacak şekilde temizle ve yerine tak. Hatta takmadan önce fırça ile ram slotlarınıda temizlesen iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...