Yardım edin hadi:Dosboxla windows 3.1 veya 95 kurmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin hadi:Dosboxla windows 3.1 veya 95 kurmak
yaparsam güzel ve kullanışlı olur mu?sorun çıkar mı?flash desteği olur mu?Telim N95

ibrother

ibrother

Üye
güzel ve farklı olur. Kullanışlı kesinlikle olmaz. Sorun çıkmaz. Flash desteği (rüya mı görüyorsun sen arkadaş,).n95 güzel cihazdır.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
güzel ve farklı olur. Kullanışlı kesinlikle olmaz. Sorun çıkmaz. Flash desteği (rüya mı görüyorsun sen arkadaş,).n95 güzel cihazdır.

Bi hayal abi işte 3.1 mi iyidir 95 mi?bide hangisi daha az yer kaplar,nasıl silinir,ram sorunu yaşar mı?internete normal nokia browser gbi mi yoksa windows gibi mi girer?:Dbiraz abarttım heralde

ibrother

ibrother

Üye
95 yada 98 yükle fonksiyonları daha çok.3.1 en düşük dosya boyutlusudur. Internet'e nokia'nin browser'i ile bağlanır. Görsellik için hoş onun dışında mayın tarlası, ses kaydı ve bir kaç güzel fonksiyonu var. Dene keyif seninki değil mi- istediğini yükle hiç bir sorun çıkarmaz.ben çok kullandım. pek te bi şey bekleme arayüz sonuçta.ama ggheart programı çok daha iyi google'a yaz sonuna maxicep yaz görürsün.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
95 yada 98 yükle fonksiyonları daha çok.3.1 en düşük dosya boyutlusudur. Internet'e nokia'nin browser'i ile bağlanır. Görsellik için hoş onun dışında mayın tarlası, ses kaydı ve bir kaç güzel fonksiyonu var. Dene keyif seninki değil mi- istediğini yükle hiç bir sorun çıkarmaz.ben çok kullandım. pek te bi şey bekleme arayüz sonuçta.ama ggheart programı çok daha iyi google'a yaz sonuna maxicep yaz görürsün.

Abi ggheart ın en güzeli hangisiyle paylaşırmısın?

ibrother

ibrother

Üye
sen beni katil edeceksin yav forumda var. Dedik ya neyin peşindesin :d:

ibrother

ibrother

Üye
Al güzel kardeşim onu da al daha bi şey varsa söyle. Forum'u mobile kullan. Ggheart link.
4shared.com/zip/t-fAIYgv/GGHeart_v160_English_For_S60v3.htm

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
abi çok yardımseversin.saol başka bişeye şuan gerek yok.sen admin olmalısın.

ibrother

ibrother

Üye
bi şey değil. Online oldukça yardım etmeye çalışıyorum.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt