Yardım ediiiiinn!!Smartmovie çalışmıo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mymoon

mymoon

Üye
    Konu Sahibi
Yardım ediiiiinn!!Smartmovie çalışmıo
Yau arkadaşlar smartmovie ile video dönüştüremiorum.Hata verio.Şöyle bşey yazıo:''Can't open source file.(An object or name was not found.)''
Bulunamadı falan dio.Deli oldum yaa bi el atın şuna nasl yapabilirim.Şimdiden saolun.Saygılar...
:vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur:

ocu77

ocu77

Üye
mymoon' Alıntı:
Yau arkadaşlar smartmovie ile video dönüştüremiorum.Hata verio.Şöyle bşey yazıo:''Can't open source file.(An object or name was not found.)''
Bulunamadı falan dio.Deli oldum yaa bi el atın şuna nasl yapabilirim.Şimdiden saolun.Saygılar...
:vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur:
kardeş uğraşma smartmovie ile dandik o..ImTOO mpeg encoderı yükle ben kullanıyorum çok başarılı...:good:

mymoon

mymoon

Üye
    Konu Sahibi
Yaa kardeş onunla nasıl yapıoruz bi açıklarmısın?Ayrıca nerden indirilir bu pro???

erdemefe

erdemefe

Üye
smartmoviede dosyanın konumula ilgili olabilir konumu türkce karakter içeriyor olabilir dosyanın isminde türkçe karakter kullanmadan direk C: nin içine atmayı dene

iOS Developer

iOS Developer

Üye
:pro:
ocu77' Alıntı:
kardeş uğraşma smartmovie ile dandik o..ImTOO mpeg encoderı yükle ben kullanıyorum çok başarılı...:good:
:good:

blanka2007

Üye
bende katılıyorum samartmovieçevirmeişinde kullanmayın
IMTOO Kullanın problem cıkarmaz.hemen hemen tüm dowload sitelerinde bulabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...