Yardım ederseniz sevinirim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KomutanMer

KomutanMer

Üye
    Konu Sahibi
Yardım ederseniz sevinirim...
Öncelikle hepinize selam olsun, değerli MaxiCep üyeleri.

Bugün, saat beş sıraları şöyle bir ileti geldi, telefonuma: Telefonunuz ReDHaCK tarafından hacklenmiştir. Hak yiyen, hack yer. Bir daha siyasi olaylara karışmayınız... Şu ana kadar siyasi bir olaya, eyleme veya protestoya hiç karışmadım. Bu hack grubunu, sol görüşlü diye biliyorum. Memur evladı da değilim... Daha önce, böyle bir ileti alanınız oldu mu..? Ya da bu konu hakkında bilgisi olanınız var mı..? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
konuyu açmışsında eksik bilgi! hack yedin? sadece mesajmı aldın?

KomutanMer

KomutanMer

Üye
    Konu Sahibi
Evet, yalnızca ileti aldım. Telefonumda herhangi bir anormallik yok...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan
KomutanMer

KomutanMer

Üye
    Konu Sahibi
Sanal komünistler... İnşallah, sorun yaratmazlar. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Sanal komünistler... İnşallah, sorun yaratmazlar. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)

Daha hack yapmayı bilmeyen sanal komünistler işte :) bir de telefona mesaj atmışlar iyice rezil oluyorlar. Rus çetesi bu.

KomutanMer

KomutanMer

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenen herkese teşekkür ederim. :) İçime yersiz bir korku düşürdüler... Kanaatimce, yapmak istedikleri bu.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Amarikanın oyunları bunlar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ayyıldızın işidir :d:

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
Merak etme. Onlar daha çok milletvekillerinin falan telefon numaralarını hackliyorlar :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Biri seni kandırmıştır :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu cep telefonuna geldiği iddia edilen bir mesajdan ibaret olduğundan ve "hack" durumu olmadığından, öte yandan siyasi tartışmaya mahal verebileceğinden (daha önce benzer bir konunun vermiş olmasından) dolayı kapatılmıştır.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: MrTech
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt