yardım edermisiniz...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msen11

Üye
    Konu Sahibi
yardım edermisiniz...!
Arkadaşlar ben 2.el iphone 3g almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmem gerekir bana yardımcı olurmusunuz satıcaya sormam gereken sorular neler yardım ederseniz sevinirim.:bigstar:

rapman

rapman

Üye
en önemlisi dokunmatiğinin hassayitine bak azalmışmış mı azalmamış mı diye.hoparlörlerini kontrol et.bi de ekrana bak çizik falan var mı diye :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
aslında sadece iphone için degil tum elektronik cihazlar için dikkat etmen gereken hususlar ( bana göre )
2 el ise
kural 1 faturasını iste al incele ime konturol et
dış görunusune bak herhangibi hasar çatlak kırık cizik dorp izi varmı cihazın açılıp parça değişimi varmı tuşlarını konturol et home ses yukseltip azaltma sesiz modu tuşu ve power tusu
cihaz aç biraz karıştır kamerasına bak arama yap konuş hıjırtı ses gitmeme olabilir
neden satıgını mutlaka sor karşındaki kişiyi tanımıyorsan konştur onu telefonun özeliklerini sor ne zamandır kulandıgını cihaz ile ilgili soruları sorarak konuştur güvenilir cevaplar veriyormu çalıntı olma supesi aklında olsun ekran hasasiyeti diye bişi yoktur iphone zaten su ana kadar uretilmiş en iyi dokunmetik ekranını tasıyan cihazlardan biri ekran kırılırsa bile dokunmatik çalısır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt