yardım edermisiniz???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malik_44

malik_44

Üye
    Konu Sahibi
yardım edermisiniz???
arkadaşlar internette çok dolaştım fakat bulmadım benim bilgisayara netware diye bi program yüklenmiş ve oturum açıp kaparken isimi felan yazıp açmam gerekiyo bundanda sinir oluyorum yardım edermsiniz:mahcup::bilmem:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Denetim Masası nı açın , Ağ Bağlantılarım ı açın , Yerel Ağ Bağlantısı üzerine gelin ve sağ tıklayıp , Özellikler i seçin...
Sıralanmış listede Netware üzerine tıklayın ve Kaldır ı seçin...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kod:
Netware için İstemci Hizmeti'ni kaldırma

1.Denetim Masası'nda Klasik görünümü kullanıyorsanız, Ağ Bağlantıları'nı çift tıklatın. Kategori görünümünü kullanıyorsanız, Ağ ve Internet Bağlantıları'nı ve ardından Ağ Bağlantıları'nı tıklatın.

2.Kullandığınız her bir bağlantıyı sağ tıklatın ve sonra da Özellikler'i tıklatın.

3.Her bir Yerel Ağ bağlantısının Genel sekmesinde, Netware için İstemci Hizmeti'ni vurgulayın ve Kaldır'ı tıklatın.

4.Çevirmeli Ağ Bağlantısı Özellikleri iletişim kutusunda, Ağ İletişimi sekmesini tıklatın, Netware için İstemci Hizmeti'ni vurgulayın ve sonra da Kaldır'ı tıklatın.

5.Bilgisayarı yeniden başlatın.

6.Denetim Masası'nı açın ve sonra Kullanıcı Hesapları'nı çift tıklatın.

7.Görev seç... altında, Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir'i tıklatın.

8.Kullanmak istediğiniz oturum açma ve kapatma seçeneklerini tıklatıp belirleyin: Karşılama Ekranını Kullan veya Hızlı Kullanıcı Değiştirme Kullan

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

malik_44

malik_44

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben bu ilk bölüm yaptım "Kullandığınız her bir bağlantıyı sağ tıklatın ve sonra da Özellikler'i tıklatın." burayı yapamadım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kullandığınız Ağ Bağlantısı na sağ tıklayın ve özellikler i seçin...

malik_44

malik_44

Üye
    Konu Sahibi
1 tane var zaten sağ tıklayıp genelden baktım orda netware yok:(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kullandığınız ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyeceksiniz...Orda mutlaka olması lazım...Aşağıdaki gibi bir ekran görmeniz gerekiyor...

Burada Netware göreceksiniz...Onun üzerine 1 kez tıklayın ve alttan kaldır seçeneğine basın...

malik_44

malik_44

Üye
    Konu Sahibi
o var ewet o geliyo ama netvare yok:S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
O zaman şunu deneyin...

Denetim Masası / Yönetimsel Araçlar / Hizmetler
i açın...Netware İçin İstemci Hizmetleri ne çift tıklayın , Başlangıç Türü seçeneğini Devre Dışı yapın ve Uygula/Tamam ı tıklayın...Sonra sistemi yeniden başlatın...

malik_44

malik_44

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama gene aynı sorunu yaşıyorum:(

--------------- Ekleme ---------------

yaptım ama gene aynı sorunu yaşıyorum:agla:mahcup::(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...