yardım edermisiniz lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardım edermisiniz lütfen
alenen tehdit içerikli yasal gibi görünen ama yasal olmayan uyarı konuyla ilili beni aydınlatırmısınız lütfen
sırf bunu yazmak için üye (dayday23) olmuş özelden bu msj attı bana

ilk msj
Lutfen bu bilgiyi dikkate alarak badaturkiye'ye ait tum paylasimlarinizi kaldiriniz.Ve badaturkiye'deki nickinizle Frager 'a pm atınız.

(Maxicep, Maxicep İnternet Hizmetleri' nin
tescilli ve kurumsal bir markasıdır.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
©2011, Crawlability, Inc.
Sitedeki içerik, site sahibinin izni
olmadan başka yerlerde kullanılamaz. Forum Kurallarımız | Gizlilik Bildirimi |
İletişim
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir."
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak
hizmet veren Maxicep.Com sitemizde
5651 Sayılı Kanun'un 8. ve T.C.K' nın
125. Maddelerine bağlı olarak TÜM
ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan
kendileri sorumludur. Maxicep.Com 5846
Sayılı Kanun'un Ek 4. Maddesinin
3.Fıkrasına bağlı olarak ihlâle konu olan
telif haklı içeriklerde "Uyar-Kaldır"
prensibini benimsemiştir. Yine 5651
Sayılı Kanun'un 9. Maddesine bağlı
olarak Maxicep.Com üzerindeki
içeriklerle ilgili olarak yapılacak tüm
hukuksal şikayetler mail adresi
ile iletişime geçildikten sonra en geç 2
(İki) Gün içerisinde ilgili kanunlar ve
yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca
incelenerek gereken müdehale yapılacak
ve avukatımız size geri dönüş
yapacaktır. | Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz)

ikinci msj

Badaturkiye maxicep'e tepki amacli kurulmus bir sitedir.Ve sonra isler buyumustur.Ve buyuk bi site olmustur.Zamaninda burda ekibimize yaptiklari terbiyesizlikler dolayisiyla bize ait tek bir bilginin burda yayinlanmasina karsiyiz.

Ozan nickli admin'e belirttim umarim o prensibe uyulur.

Iyi aksamlar.

bu adamlardan iyi ce sıkıldım benim le ugraşmaktan vazgecmiyorlar asıl onların yaptıgı şey ihlal burada yayınlanan tüm konuları kendi sitelerine ytaşıdılar hernekadar burada iken kendileri açmışsada bu konuları bu konular zamanın da burada yayınlandı ortak paylaşımlardı ama iyice canımı sıktılar bu son msj la

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Senin konuların özgün konular değil mi ? Sen yazmıyor musun?

Eğer konular senin özgün konularınsa kimse kalkıpta birşey diyemez. çünkü senin konununda ordaki konununda bi açılış saati var ve oradan belli olur konuları kimin kimden aldığı..

Bak bu benim açtığım bir konu.. --------------> 09.07.2011 18:36:00
http://www.maxicep.com/android-roml...m-yukleme-surekli-guncel-surumler-517285.html

Bu da şuan gugılda yaptığım aramada bulduğum konu----------------> 26-08-11 5ı:17:20

sıkıysa gelsinler bizden aldın bunu diye kapı gibi konu açılış saatleri var..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konularin arasinda tabikide alinti olanlar var ve belirtilmisdir

neyse sanirim beni kimse anlamiyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Evet bencede bir konu eger once sen actiysanki tarih konusu herseyi belirtir alinti yapiyorsanda alitidir seklinde kusuk bir not dussen fena olmaz bence hic alinti seklinde bir paylasim yapmadina inaniyorum cunku alinti yapsan bukadar cirpinmaz bir insan.

seni demoralize yapmaya calisiyor olabilirler.
calismalarini etkilemek ve paylasimlarini korkarak yapmani sagliyor olabilirler.

ama eski acilmis konularida tekrar guncellerken eger sana ait degilse alintidir notu mutlaka koymalisin.

ama zaten emegin varsa sonuna kadar savasmalisin hakliysan.ama bu forumda satasanlara karsilik vermeni onermem herzaman sukunetini korumalisin haksiz cikmaman icin gerekli.

bana sordunda sikayet et derken konu ac dememistim ama iyi olmus bizimde bilmemiz acisindan.

----------Eklendi @ 18:16:19 ---------- Yazıldı @ 18:07:22 ----------

Amacimiz seni anlamamazlik degilki nedn boyle dusunceye kapildin.
Sadece fikrimizi soyluyoruz ve aramizda konusuyoruzki ne yapilabilir fikirler geldikce guzel bir sonuc ortaya koyabilelim ve konu hakkinda enine boyuna dusunelim amac bu burdaki konularin cogu bu tarz acilan konular.

Seni cok sugar bir sekilde anliyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olye yazmamdan kasit sureki bana alintidan bahsediliyor lakin bunuzaten yapiyrum
hirsz degilim ama kendimi bisey calmis gibi hissetiryr bu tarz soylemler

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Kötü birşey demek istemedim ki ben..

Konuların özgünse alıntıları da alıntıdır diye belirtiyorsan daha ne işte kimse bişey diyemez sana..

Ne diye takıyorsun-muhattap oluyorsun ki bırak havlasınlar dursunlar

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Skaptan

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bu tür şeylerle hep karşılaşıyoruz. Sen bunlara kulak asma. Benimde özgün yazdığıo birçok konuyu başka sitelerde kendi konuları gibi yayinlayanlar oldu.
Sen alıntı dır yazmışsınız daha fazla birşey yapmama gerek yok.

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Serbest piyasadayız kardeş takma kafana, alıntıysa alıntıla konu altına.
Asıl konu şu olsun kendim için ve maxicep için ne yapabilirim diye düşün bu gibi şeyler seni üzmesin yada yaptıklarından dolayı pişmanlık hali bürümesin içini. Bundan sonrasına.. yapabileceklerine bak sen gerisini boşver.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
Aynı pm i bana da attı bir üye ve benim cevabım su sekildeydi

Ozan' Alıntı:
Merhaba

Konular üzerinde yasal telif haklarınız varsa ve markanız bu konuda tescilli ise, tabiki yasal islemler geregi içeriklere hiçbir sekilde yer veremeyiz onun dısında daha önce de söyledigim gibi internet ortamında tüm bilgiler alıntı baslıgında paylasılabilmektedir, bildigim kadarıyla ilgili üyeler ve yöneticimiz alıntı oldugunu belirterek paylasımlarını sürdürmekte

Yüksel, göreve gelirken direnecegini söylemiştin, ve seni herkes şu an o bölümü bilmedigi için anlayamaz tabi, ama ben anlayan biri olarak birebir kopyalayıp kaynak belirtmedigin sürece tepki verecekler, ancak birebir almadıktan sonra veya alıntı oldugunu belrittikten sonra hiçbirşey yapamazlar. Onların amacı, simdi bizden iyice herkesi çekmeyi başarabildiler, skaptan da aktif orada yönetici de oldu geri kazanmaya calismayasın diye baskı yapmaya calisiyorlar ve çalışacaklar. Sana küfür eden üyelikler de açabilirler, şu an tek mücadele eden sensin yönetici olarak, üye olsan bu kadar göze batmazdı belki ama yöneticisin. Sen benim onlara yanıtım tarzında yanıtlarda bulun yapacakları birşey yok. Bizden üye çalarak olusturdukları topluluk elbet birgün yine geri patlayacak

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
  • Beğen
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
destekleriniz için teşekkürler şimdi dahada cok kendime güvenim geldi elmi yaman skaptan mi görecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...