[yardım eder misiniz?] unsigned/signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
[yardım eder misiniz?] unsigned/signed
beyler ben c6-01 kullanıcısıyım. telefonumu unsigned çalıştırabilicek duruma nasıl getiririm? unsigned ve signed'ın yararlarını zararlarını lütfen objektif bir şekilde anlatır mısınız? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (:

hotboy_ist

Üye
bira forumu okusan eminim bu soruyu sormazsın. Unsigned uygulamalar imzasız olduğu için hacklenmemeiş telefonlara yüklenmez. o yüzden ya sertifika alacaksın (bkz. OPDA dan nasıl sertifika alınır? ) yada telefonu hackleyeceksin (forumda bilgi mevcut)... iki tür programında bi zararı yok... Ama sertifika almaz yada hacklemezsen teli, birçok güzelim şeyden mahrum kalacaksın :)

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
evet farkına vardım ondan soruyorum zaten (: ya asıl amacım yapmak değil daha sadece hacklemenin bir zararı olur mu ya da bir kaybı olur mu onu merak ediyorum hackliceğim zaman forumda araştırıcağım gerekli programı ama şimdi sadece bilgi amaçlı (: bir de mesela ben sertifika alırsam onu bütün unsignedlar için kullanabilir miyim yoksa her unsigned program vs için sertifika mı almam lazım ? biraz baktım çok uzun iş ondan tek program için uğraşmiim diyorum :D

hotboy_ist

Üye
valla açıkçası ben 5800ım varken her dk yeni hackle flash atıyordum fakat daha bu telefona orjinal yaılımdnbaşka bişi yüklemedim. Bazı forumlarda okuduguma göre hackli yazılım yüklemek, serviste farkedilen ve bu yüzden garanti dışı bırakabilen bi soruna yol açabiliyormuş. O yüzden opda dan sertifikamı aldım ve şimdi rahat rahat kllanıyorum her programı... ok da zor bişi deil 10 sn almaz sertifikalamak. Ayrıca bi kere alıyorsun tüm programlara kullanıyorsun ömür boyu :)

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
evet sertifika olayı daha doğru olur gibi ötekinde direk hackliyosun teli çünkü (: peki o sertifikayla bütün unsignedları signed yapabilir ve telefonunda rahatlıkla kullanabilirsin di mi herhangi bir sorun olmaz ?

AYNA

AYNA

Üye
evet sertifika olayı daha doğru olur gibi ötekinde direk hackliyosun teli çünkü (: peki o sertifikayla bütün unsignedları signed yapabilir ve telefonunda rahatlıkla kullanabilirsin di mi herhangi bir sorun olmaz ?

olmaz olmaz kardeş.sertifikanı al istediğin programı signed yap ve kur.ben bu şekilde se satio'ya 84 adet uygulama kurdum..

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
ooo tamamdır o zaman hemen sertifika alayım ben tek sertifika hepsine yetiomuş rahat rahat kullanırım (: teşekkürler bilgilendirmeler için.

bir de mkv çalıştıran bir player bilen var mı ? telefon n8 değil c6-01 direk mkv çalıştırmıyor maalesef program var mı bildiğiniz?

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Sertifikanı al, telefonuna da sertifikalama programını yükle Opda'dan, uygulamayı telefona yükler ve yine telefondan imzalar babalar gibi kullanırsın :) Hack olayı sıkıntı.

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır bu akşam deniyeceğim bunu (: bi de bu sertifika olayı s^3lerin hepsi için aynı di mi telefon modeline göre değişmiyor ?

Utku

Utku

Üye
evet bütün sertifika alınan telefonlar için aynı...

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için teşekkürler bu akşam deniyeceğim (: sorum olursa yine burdan yazarım :D

Utku

Utku

Üye
önemli değil:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt