yardım edecek yokmu :( bada 1.2 yi geri istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu :( bada 1.2 yi geri istiyorum
arkadaşlar bada 1.2 yi kullanıyordum telefonum garantili fakat bu bada 2.0 ın beta sürümüne aldanarak telefona yükledim gayette güzel oldu ama ben tekrar geri 1.2 yi yüklemek istiyorum orjinal roma dönme konularıyla ilgili bir kac yol denedim 1.0 yükledim ama kiese baglandıgımda güncelleme yapmıyor bu sürüm için güncelleme yapılamaz diyor ben eski sürüme dönmek istiyorum

yardım edenden allah razı olsun allah ne muradı varsa versin

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
git servise ver max 2 günde veriyorlar dert etme

ha ben nerden biliyorum dersen benimde başıma geldi

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garantisi gitmişmidir ama eger hallediliyorsa hemen yarın veririm allah raı olsun kardeşim

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sorunsuz bir 1.2 sürümü indir ben XXJID kullanıyorum multiloader v5.65 ile flashla ekstra bişey yapmana gerek yok..

erem.qns

erem.qns

Üye
kardes hiç kaygılanma
ben ve arkadasım aynı senın durumdaydık
durum cok basıt
samfrımware den JVJKC1 i indir
flashla telefona
en son produrct kodu degıstır olay tamam

Veya aksama kadr bekle ben bı yardım konusu acıcam ordan yaparsın

fullwar

fullwar

Üye
Beyler konu çözülmüştür. Lütfen sorunlarınız çözüldüğünde; sorunum çözüldü bu yöntemle hallettim gibi bir not düşün. Skaptan artık günde 10 tane fw atıyor telefonuna. :) Adam fw atmaktan telefonu Galaxy S2 yapacak ondan korkuyorum. :)

Edit: Sorunun çözüldüğünü doğruladığın için teşekkürler.

cengiz7788

Üye
kardes hiç kaygılanma
ben ve arkadasım aynı senın durumdaydık
durum cok basıt
samfrımware den JVJKC1 i indir
flashla telefona
en son produrct kodu degıstır olay tamam

Veya aksama kadr bekle ben bı yardım konusu acıcam ordan yaparsın

Abi flash'lama işleimi nasıl yapılıyor anlamadın?

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
kardes kısa yoldan tecrubemi soyliyim.ben de 2.01 e gecmiştim sonra 1.2ye tekrar dondum. ml 5.65 ile 2.01 yuklemiştim. yine degiştirmeden 1.2 jıd sonra jj9 u ml5.65 ile tekrar yukledim hicbi sorun olmadı. yani işin sırrı multiloader i degiştirme. gerisi aynı zaten

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardes kısa yoldan tecrubemi soyliyim.ben de 2.01 e gecmiştim sonra 1.2ye tekrar dondum. Ml 5.65 ile 2.01 yuklemiştim. Yine degiştirmeden 1.2 jıd sonra jj9 u ml5.65 ile tekrar yukledim hicbi sorun olmadı. Yani işin sırrı multiloader i degiştirme. Gerisi aynı zaten

söyledigin şeyle alakası yok ml ile hiç bir ilgisi yok olsa zaten bunu ilk önce samfrimware yapardı ama bu konuda cok fazla araştırma ve değişik tecrübeler oldu sonuç olarak 2.0.1 den orjinal rom 1.0 geri dönüş sağlandı ve daha sonra kies üzerinden 1.2 yüklenebilir hale getirildi buradaki olay ml ile ilgili degil csc dosyasından ve fts dosyasından kaynak lı şimdi hiç bir allahın kulu benim cihazıma flaş attıgımı anlayamaz mesale garanti acısından çünkü güncellemeyi yasal samsung kies yaptı olay bu yani

ozcancaglar

Üye
arkadaşar bende bada 2 sürümünü yükledim wave 2 ye ama hiç memnun değilim. eski sürüme nasıl dönebilrim. yardımcı olursanız sevinrim.

Üst Alt