yardım edecek kimse yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek kimse yokmu
:aglaya arkadaşlar bana mp3 ses kalitesini artıracak program lazım bulabilen olursa çok sevinirim şimdi den teşekkür

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
olmaz mı mesela 120 kbps-44hz iken onu 192kbps-48hz çeviremezmiyim

qwertycuma

qwertycuma

Üye
olmaz mı mesela 120 kbps-44hz iken onu 192kbps-48hz çeviremezmiyim

okadarını bilemem ama benim bildğim yükseltme falan ancak kayıtlarda pürüzlü sesleri temizleyince falan oluyo mp3 yükseltiemez ki:)

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
tşk kardeş

yine bulan olursa burda yayımlasın

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Dostum 500 mb stüdyo programı var sesteki çızırtıları temizliyor onuda şarkıcılar filan kullanıyor stüdyo ekipmanı onlar bende bi tane normal var kaliteyi arttırdıgı yok sadece mp3 ün boyutu artıyor ismi bu Acoustica MP3 Audio Mixer

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
Dostum 500 mb stüdyo programı var sesteki çızırtıları temizliyor onuda şarkıcılar filan kullanıyor stüdyo ekipmanı onlar bende bi tane normal var kaliteyi arttırdıgı yok sadece mp3 ün boyutu artıyor ismi bu Acoustica MP3 Audio Mixer

ses kalitesi artmıyomu

schumici

schumici

Üye
dostum olcağını sanmıyorum

xkadir61

xkadir61

Üye
bencede o iş yaş.

eses_nuri

eses_nuri

Üye
kaliteyi bilmem ama ses arttırma programları var mp3 trim filan gibi kalitenin artacağını sanmam pek

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ancak yeni mp3 yükleyeceksin

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi

tşk dostum yeni bi pro gördüm adı;ImTOO MPEG Encoder 3 mp3 m4a çeviriyo ses kalitesini artırıyo

--------------- Ekleme ---------------

hepinize çok tşk

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeş forumda mp3 ses yükseltici diye program var ben onu kullanıyorum ama sadece sesini yükseltmek için o programda bi sürü özellik var fakat nedir bilemem ben linki aradım amam bulamdım bide sen de program hemde türkçe

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Konu symbian destek bölümüne taşındı...

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
valla öyle bir program daha duymadım :(

cdemirforum

Üye
tşk dostum yeni bi pro gördüm adı;ImTOO MPEG Encoder 3 mp3 m4a çeviriyo ses kalitesini artırıyo

--------------- Ekleme ---------------

hepinize çok tşk

Hocam Mp3'ten m4a ya çevirmenin kaliteyi arttıracağını sanmıyorum.

Şöyle bir durum olmuş olabilir. Telefon m4a formatını Mp3 'ten daha kaliteli çalıyordur. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt