yardım edecek bir babayiğit aranıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek bir babayiğit aranıyor.
arkadaşlar 5800 ı hacklemek cfw midir nedir onu msn yolu ile öğretebilecek varmı ?

NOt:gir şuraya gir buraya orda var diye cevap atmayın

yokmu kimse

mıttık

Üye
arkadaşım forum gayet açık ve net anlatılmış hatta googledan ararsan resimli ve videolu anlatımlar dahi mevcut.

SilentOne

SilentOne

Üye
yani

pcwolf

pcwolf

Üye
Galiba aradığın babayiğite ulaşılmıyo. E kardeş baksana forumlara adamlar adım adım anlatıyor. Cfw custom firmware demek, yani düzenlenmiş yazılım. Hacklemek sistem dosyalarına yetkisiz müdahale demek, cfwyi atınca da hacklemis olursun, anlatımı uzun gelir ama okuyup yaptıkca çorap söküğü gibidir.

SilentOne

SilentOne

Üye
birden bire bakınca zor gibi geliyor ama 1kere yaptımmı baqımlılık oluyor her fwyi deyeyim diosun sonra aman dikkat 1 tane cfw beqen onda kal yoksa tel bir uyudumu uyandırması zor olur

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
vallahi anlamadım hiç birinie adamlar anlatmışlar ellerine sağlık ama çorba etmişler anlayamadım ben :S adım adım anlatabilecek yokmu ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Zaten çoğu yerde adım adım anlatılmış.

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
notu takan olmamış pek :P

pcwolf

pcwolf

Üye
Iyide arkadaşım aynı şeyi yazacaklar da o yüzden yani çözüm başka yer olur. Baştan sona 2 kere okuyup üçüncüye yapmayı dene bak nasıl oluyor. Ama program kurulum adımlarını dikkatli yap yoksa sonradan zorluk çıkarıyo. Ayrıca sen v51 sürüm yüklemeşiyle c6 sürüm yüklemesıni karıştırdıysan merak etme onlar da kolay ama kimse cıkıp tek tek anlatmaz bence.

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Not: İşletim sistemin windows xp + usb kablonu kasanın arka tarafına taktıysan sorun yaşamadan forumdaki yazıları uygulayabilirsin, bilgilerine,

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlar tmm istemiyom msn felan anlamayı not takan yok ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt