Yardım edebilirmisinizzz:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djmumi

djmumi

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilirmisinizzz:(
Sorunum şu; 5800 ima touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum.s Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo tcp die. Uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim resimleri dosya yöneticisinde görünüyolar ama açılmıyorlar. O şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo programı resimler açılmıyo. Lütfenmn yardım edinnnn:-(

juristokrat

juristokrat

Üye
tam olarak çözüm sağlar mi bilmiyorum ama söyle yapabilirsin.önce telefona hard format at format atınca pro telefon hafızanda yüklüyse silinr zaten daha sonra o programı tekrar yükle.program senden şifre oluşturmani ister.daha sonra da o şifreyle resimlerini tekrar eski haline getirebilirsin diye umuyorum ama emin de değilim.

djmumi

djmumi

Üye
    Konu Sahibi
denicem ama en son o yolu cunki resimleri hiç tanımayabilir yada görmeyebilir. Ilgilendiğin için tsk arkadaşım.

SSnıper

SSnıper

Üye
Pro internete bağlı birşeymi şifremi unuttum felan varmı birde hard format atma giderler.

anılbaran

anılbaran

Üye
hımmmm

djmumi

djmumi

Üye
    Konu Sahibi
kenvast.com dıe bi site yazıyo altta sadece.

----------Eklendi @ 09:34:20 ---------- Yazıldı @ 09:24:57 ----------

siteye girdim telefona göre password book die bi program indirdi yanlız ıngilizce kredi karti mailbook gibi alanları değişik bişey sizce şifreyi çözmek için bi programmi

----------Eklendi @ 09:38:49 ---------- Yazıldı @ 09:34:20 ----------

ssniper resimleri kopyalasam da hard format atıp tekrar kurup tekrar şifre olustursam olurmu program onları gorurmu yani.

juristokrat

juristokrat

Üye
kenvast.com dıe bi site yazıyo altta sadece.

----------Eklendi @ 09:34:20 ---------- Yazıldı @ 09:24:57 ----------

siteye girdim telefona göre password book die bi program indirdi yanlız ıngilizce kredi karti mailbook gibi alanları değişik bişey sizce şifreyi çözmek için bi programmi

yok kardeş o indirdiğin kendi başına başka bir pro senin şifreyle ilgisi yok

djmumi

djmumi

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nasıl olacak o zaman hard format atıp tekrar kursam olurmu pro kartta yüklü ama şifreyi muhtemelen tl hafızasına yüklemiştir

----------Eklendi @ 09:46:07 ---------- Yazıldı @ 09:44:31 ----------

maxicepte görmüştüm şifre çözmek için program vardı ama şimdi bulamıyorum.

juristokrat

juristokrat

Üye
yukarda dedgmi bi dene kardeş ama eminde deglm oöyuzden her ihtimale karşı yedekleme yap sen.

djmumi

djmumi

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok sağolun ilgilendiğiniz için ama program resimleri görmeyebilir belki ondan korkuyorum yoksa yapıcam şifre çözmek için bi program arıyorum bulamazsam öyle yapıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt