edwırd 2
Üye
Yardım çakışma
Arkadaşlar ben sorunu anlatayım .
Ekran kartı sürücü ile Mobile Intel(R) PM965/GM965/GL960/GS965 Express PCI Express Kök Bağlantı Noktası - 2A01 bu çakışıyorlar.
Daha öncedende bu sorun vardı ama pcı veri yolu ile çakışıyordu şimdi ise yukarda belirttiğim gibi oluyor.
Ekran sürücüyü yükledikten sonra pc açılırken Dikey dikey çizgiler var servisten yeni geldi pc darbe aldığı için harddisk değişti ama bu sorun haladaha devam ediyor. Ne yapmalıyım pc özellikleri;
Windows 7 Professional 32bit (Önceden 64bit vista vardı aynı sorun ondada vardı)
Intel Core 2 Duo Cpu T8300 @2.40 Ghz
Nvıdıa geforce 8400m gs 256mb 1023 mb paylaşımlı
The sun Vestel digital
2gb ram
Ekran sürücüsünü yüklemeden herhangi bi sorun yok yükleyince bu sorun oluyor .
Ne yapmalıyım ben bilenler lütfen yardım etsin.Şimdiden çok teşekkürler.
Ekran kartı sürücü ile Mobile Intel(R) PM965/GM965/GL960/GS965 Express PCI Express Kök Bağlantı Noktası - 2A01 bu çakışıyorlar.
Daha öncedende bu sorun vardı ama pcı veri yolu ile çakışıyordu şimdi ise yukarda belirttiğim gibi oluyor.
Ekran sürücüyü yükledikten sonra pc açılırken Dikey dikey çizgiler var servisten yeni geldi pc darbe aldığı için harddisk değişti ama bu sorun haladaha devam ediyor. Ne yapmalıyım pc özellikleri;
Windows 7 Professional 32bit (Önceden 64bit vista vardı aynı sorun ondada vardı)
Intel Core 2 Duo Cpu T8300 @2.40 Ghz
Nvıdıa geforce 8400m gs 256mb 1023 mb paylaşımlı
The sun Vestel digital
2gb ram
Ekran sürücüsünü yüklemeden herhangi bi sorun yok yükleyince bu sorun oluyor .
Ne yapmalıyım ben bilenler lütfen yardım etsin.Şimdiden çok teşekkürler.