[Yardım] c6 müzik yada video & tv menülerine uygulama ikonları eklemek istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım] c6 müzik yada video & tv menülerine uygulama ikonları eklemek istiyorum.
evet arkadaşlar mesela müzik menüsüne dzMusicKey yada video & tv menüsüne realplayer ikonu gibi ikon eklemek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar bir yardımcı olun

Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardımcı olacak

ModderFurkan

Üye
private\101f4cd2\import\suites\musicsuite bu dosya yolunu izle musıc_matrix_items.xml dosyasın aç ve program uid'sine göre düzenle :naughty:

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
karışık kuruşuk arkadaş xml dosyaları :D

Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
aynen düzenlenmiyor ya bilen biri dzmusickeyi nasıl koyacağımı öğretse

e1ektronick

e1ektronick

Üye

bir zamanlar ben cok ugrastim. kendi muzik calar klasoru icine bunlari yerlestirdim ama baktim bu c6 yazilimi telefonu olumsuz yonde etkiliyo, elimdeki tum modlari silip orjinal fw gectim. ama bir tek elimde (tum modlari sildim) sadece kendim icin hazirladigim c6 fw kaldi istersen upload ediyim. nasil yaptigimi hatirlamiyorum. uploadi download edip ister icinden gerekli dosya ve klasorleri ayiklarsin istersen cfw yi oldugu gibi kullanirsin.

biraz daha arastir mutlaka istedigin sonuca ulasacaksin.

Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
upload edersen sevinirim :)

e1ektronick

e1ektronick

Üye
indirebilirsin.

rar icindeki ""RM-356_52.0.007_prd.rofs2_ReBuilt_ReBuilt_ReBuilt.V01"" isimli dosyayi kullanacaksin.

gercekten hatirlamiyorum ama xml uzantili bir dosya duzenlenlenmesi gerekiyor istediginin olmasi icin

yukarda arkadaslar zaten hangi dosya oldugunu soylemis.

hem o *.xml dosyasini duzenle hem de uygulamalarin private ve resource icindeki dosyalarini bul ona gore kendin icin ayarla

hadi kolay gelsin...

caglet

caglet

Üye
Oluyormuymus oyle :D

e1ektronick

e1ektronick

Üye
rar dan cikan klasor icindeki dosyalari ozelliklerden gizli olarak ayarlamistim|-):ah, gorebilmen icin "Klasor Secenekleri" "Gorunum" sekmesi altinda "Gizli dosya, klasor ve suruculeri goster" seceneginin isaretli olmasina dikkat et.(h) :oke:?

Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeyim sonucu yazarım.

Luaz.

Luaz.

Üye
    Konu Sahibi
durum ne ibrahim? yapabildin mi o dedigini?

yanlış oldu heralde ismim atakan. teşekkür ederim bu arada yaptım istediklerimi menüye koyabildim. bu arada bir özür borcum var sanırım sonucu söylemeyi unutmuşum konu altlara düşünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt