Yardım (bounce Patch)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hexe

Üye
    Konu Sahibi
Yardım (bounce Patch)
oyunlar sayfasında bounce un level pack dosyası var.. onu tel.e nası yükleyebileceğim konusunda bi fikri olan var mı?

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Öncelikle telefon modelini belirt. Bilgin doğruysa yani 6600 sa telefonun kızıl ötesi bluetooth veya data kablosuyla telefonunla tüm uyumlu dosyaları gönderebilirsin kardeş!

hasisa

hasisa

Üye
dosya yöneticisi bir proğramla mesajlar dan alıp bounce level pack dosyasının içine yapıştır

hexe

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 5 2006, 05&#58;41 PM) [post=328820]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Öncelikle telefon modelini belirt. Bilgin doğruysa yani 6600 sa telefonun kızıl ötesi bluetooth veya data kablosuyla telefonunla tüm uyumlu dosyaları gönderebilirsin kardeş&#33;
[/b][/quote]

telefonum şimdi 6630 da dosyaların uzantısını anlamadım tel. kabul etmiyo mesela 12. levelın uzantısı level.12 .. çok zahmet olmazsa sende bi bakarsan sevinirim o dosyaya 60 serisi oyunlarının içinde hatta 8. sayfada

hexe

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 5 2006, 05&#58;41 PM) [post=328820]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Öncelikle telefon modelini belirt. Bilgin doğruysa yani 6600 sa telefonun kızıl ötesi bluetooth veya data kablosuyla telefonunla tüm uyumlu dosyaları gönderebilirsin kardeş&#33;
[/b][/quote]

şimdiki telefonum 6630 da dosyaların uzantılarına bi anlama veremedim mesela 12. level dosyasının adı level.12 . telefon dosya türünü kabul etmiyo.. eğer zahmet olmazsa dosyaya sende bakabilirmisin acaba? 60 serisi oyunlarında hatta sanırım 8. sayfada bounce

hasisa

hasisa

Üye
hafıza kartını card readera tak levelleride
sistem
apps
bounce
level içine at
bu kadar

hexe

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hasisa &#064; May 5 2006, 08&#58;43 PM) [post=328997]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hafıza kartını card readera tak levelleride
sistem
apps
bounce
level içine at
bu kadar
[/b][/quote]
saol arkadaş teşekkür ederim...

hasisa

hasisa

Üye
yardım edebildiysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt