Sony Xperia SP öneririm.
sp kronik sorunları varmış masaya koyunca ekranı bazen algılamıyormuş wi-fi zor çekiyormuş gibi gibi
Samsung alma Nexus 4 alın.900TL gibi bir param var bununla ne gibi bir telefon alabilirm bir magazada s4mini 845tl diyordu onu alsam memnun kalırmıyım. Yada 900 tlye baska güzel bir telefon alalbilirmiyim.
Bazı arkadaşlar Nexus 4'ün zor bulunduğunu söylüyor. S4 Mini çok daha kolay bulunuyor.Samsung alma Nexus 4 alın.
Android'lerde en hızlılar Nexus'lar.Nexus larda bana biraz tuhaf geliyor ama böyle iyi bir işlemcisi varsa tabi onu almam lazım .
S4 mini çift çekirdekli S3 4 çekirdek S3 alsan daha iyi oyun oynayabilirsinGenelde telefonda aradığım özelikler kamera oyun ve internete bağlanma wifiye bağlanma bunlar benim için önemli birde ekran çözünürlüğü iyi olmalı şarzıda iyi tutmalıBir de nexus'u bukadar cok duymazdım gerçekten bukadar iyi bir telefonmu ? bu nexusun serileri.Arkadaşlar birde ben s4miniyi çok beğeniyorum eğer onu alırsam iyi oyun oynayıp ve iyi bir internet performansı bulurmuyum genelde diğer marka telefonlara çok yakın bakamıorum. yardımcı olursanız sevinirim .teşekürler.

S4 mini daha yeni bir telefon ve RAM miktarı daha yüksek.S4 mini çift çekirdekli S3 4 çekirdek S3 alsan daha iyi oyun oynayabilirsin![]()
500 mb fark var ama 4 çekirdek olması bence daha önemli oyun içinS4 mini daha yeni bir telefon ve RAM miktarı daha yüksek.