Telefon Tavsiyesi Yardım arkadaşlar.

Sponsorlu Bağlantılar

OnurCpgl

Üye
    Konu Sahibi
Yardım arkadaşlar.
900TL gibi bir param var bununla ne gibi bir telefon alabilirm bir magazada s4mini 845tl diyordu onu alsam memnun kalırmıyım. Yada 900 tlye baska güzel bir telefon alalbilirmiyim.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
marka takıntın yoksa 999tl discovery elite lite var moto g-xperia sp (bazı kronik sorunları var ) birde wp8 li telefonlar var androidli telefonlara göre arayüz ve interneti daha hızlıdır nexus 4 var saf android birde senin telefonda ne yaptığın en çok neyi kullandığın önemli ona göre bir telefon önerelim :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 4 o fiyatlar daki en performanslı telefonlardandır

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Android nexus 4(donanım gayet iyi,güncel...).wp lumia 925(tasarım,kamera,oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ) lumia 1320 ( batarya,oyunlarda sıkıntı çıkarmaz )

szqn55

szqn55

Üye
s4 mini 950 ye de var

fk555897

fk555897

Üye
Sony Xperia SP öneririm.

OnurCpgl

Üye
    Konu Sahibi
Genelde telefonda aradığım özelikler kamera oyun ve internete bağlanma wifiye bağlanma bunlar benim için önemli birde ekran çözünürlüğü iyi olmalı şarzıda iyi tutmalıBir de nexus'u bukadar cok duymazdım gerçekten bukadar iyi bir telefonmu ? bu nexusun serileri.Arkadaşlar birde ben s4miniyi çok beğeniyorum eğer onu alırsam iyi oyun oynayıp ve iyi bir internet performansı bulurmuyum genelde diğer marka telefonlara çok yakın bakamıorum. yardımcı olursanız sevinirim .teşekürler.

burakcan42

Üye
s4 mini hayırlı olsun derim :)

harmless07

harmless07

Üye
S4 mini kotu degil sen icinden geceni al istediklerini karsilar bence

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus serileri iyi donanıma sahip diğerlerine göre daha ucuz cihazlardır. Şöyle karşılaştırıyım mesela nexus 4 ve s3 yada s4 mini hemen hemen aynı fiyattalar fakat nexus 4 daha üstün donanıma sahip. Yada nexus 5 ve s4 hemen hemen aynı fiyattalar hatta s4 daha pahalı ama burada nexus 5 daha üstün.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
900TL gibi bir param var bununla ne gibi bir telefon alabilirm bir magazada s4mini 845tl diyordu onu alsam memnun kalırmıyım. Yada 900 tlye baska güzel bir telefon alalbilirmiyim.
Samsung alma Nexus 4 alın.

OnurCpgl

Üye
    Konu Sahibi
Nexus larda bana biraz tuhaf geliyor ama böyle iyi bir işlemcisi varsa tabi onu almam lazım .

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4.

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
Genelde telefonda aradığım özelikler kamera oyun ve internete bağlanma wifiye bağlanma bunlar benim için önemli birde ekran çözünürlüğü iyi olmalı şarzıda iyi tutmalıBir de nexus'u bukadar cok duymazdım gerçekten bukadar iyi bir telefonmu ? bu nexusun serileri.Arkadaşlar birde ben s4miniyi çok beğeniyorum eğer onu alırsam iyi oyun oynayıp ve iyi bir internet performansı bulurmuyum genelde diğer marka telefonlara çok yakın bakamıorum. yardımcı olursanız sevinirim .teşekürler.
S4 mini çift çekirdekli S3 4 çekirdek S3 alsan daha iyi oyun oynayabilirsin :)

Üst Alt