..yardım.. Arkadaşlar acil yardım call of duty 6 modern warfare 2 türkçe yana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
..yardım.. Arkadaşlar acil yardım call of duty 6 modern warfare 2 türkçe yana
arkadaşlar ne yaptıysam da yamayı yaşamadım. Nerdeyse tüm internet siteleri kopyala yapıştır ile anlattığı için hiç güzel bir açıklama yok. Lütfen yardım edin. Bu yana dosyası nasıl halledilir? Lütfen

kimse görmedi mi ? Yardım edecek yokmu arkadaşlar!?

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardımm......

Incubus

Incubus

Üye
Buyur daha yeni çıktı sayılır.Burada dediklerini yap çalışır

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
Buyur daha yeni çıktı sayılır.Burada dediklerini yap çalışır

arkadaşım çok özür dilerim ya call of duty 6 modern warfare 2 yazacaktim. Kusura bakmayın. COD6 MW2 türkçe yanarım istiyorum link varsa..

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
bilen yok mu koca forumda?

India

India

Üye

sitede şöyle bir açıklama var:
Bilgilendirme;

Oyunun çevirisi tamamlandı. Fakat asıl zor bölüm olan çevrilmiş dosyaları oyuna entegre etme işi çok zor. Zaten dosyalar çok zor bir şekilde açıldı, entegre etmesi ise bundan daha zor. Yukarıda gösterilmiş olan ekran görüntülerini alırken bile programcımız (Freeze) oldukça emek sarf etti. Bunun yanında bazı teknik sıkıntılar da yaşamaktayız. Bu sebepten dolayı yamayı kısa bir süreliğine askıya alıyoruz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.

Tarih: 10/03/2012 02:09

Yaptıkları da kolay bir iş değil sonuçta biraz daha sabredelim.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
yok yani..
Bilgi için teşekkürler.. Oynadım bitirdim ama hiç zevkli olmadı. Çünkü ne yaptığını ne dediklerini anlamıyorum. Ama mw3için sesli yama çalışmalarını bile yapıyorlardı..

India

India

Üye
yapacak birşey maalesef yok bende mw1-2-3 birkaç defa oynayıp hikayesini araştırıp anca birşeyler anlayabildim. yabancı dil lazım sadece oyun için de değil çok yerde lazım oluyor, neyse ...

bu arada merak ediyorsan mw2 nin türkçe hikayesi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt