yardım anna güncellemesi eksik galba (hallettim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
yardım anna güncellemesi eksik galba (hallettim)
arkadaşlar telefonum n8 ben annayı telefondan yükledim daha sonra ovi ile tekrar yükledim şarj sorunundan dolayı ama telefonum ne türkçede nede ingilizcede qt proğramları yüklemiyor güncelleme eksik galba ben şimdi navi den anna güncellemesinin tümünü indirsem pohonix le yüklesem sorun çözülür sanıyorum ama daha önce 1 kere flahs atmıştım oda çok oldu biri bana ayrıntılı anlatabilirmi birde indirdiyimiz dosyalarda değişiklik yapmaya gerek varmı? Şimdiden çok teşekkür ederim

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim peki hangisini indirmem gerekiyor telefonum siyah

slant1111

slant1111

Üye
Dg n8

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
tekrar teşekkür ederim navidekiyle aynı demi bunlar şu anda şehir dışındayım telefondan yazıyorum yarım telefonla geziyorum moralim çok bozuk nokia yı aradım bana link göndereceklermiş bakalım onu bekliyecem önce olmazsa flahs atarım artık

----------Eklendi @ 13:53:03 ---------- Yazıldı @ 13:47:59 ----------

birde adama sitenin adresini verdim bir bakın ne sorunlar var orada okuyun dedim bakarım dedi takip ediyoruz zaten dedi arkadaşlar biri bizi gözetliyor

slant1111

slant1111

Üye
evet takip edyorlar ve moralleri cok bozuk :oke: navi de ki dosyalarla %100 aynı :oke: nokia yı bosver flash 2 dakikalık :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
iatis

iatis

Üye
arkadaşlar telefonum n8 ben annayı telefondan yükledim daha sonra ovi ile tekrar yükledim şarj sorunundan dolayı ama telefonum ne türkçede nede ingilizcede qt proğramları yüklemiyor güncelleme eksik galba ben şimdi navi den anna güncellemesinin tümünü indirsem pohonix le yüklesem sorun çözülür sanıyorum ama daha önce 1 kere flahs atmıştım oda çok oldu biri bana ayrıntılı anlatabilirmi birde indirdiyimiz dosyalarda değişiklik yapmaya gerek varmı? Şimdiden çok teşekkür ederim
Üst Konu: Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır) Burayı incele ve harfiyen uygula,ben önce hart format attım,daha sonra buradakileri uyguladım.gt sorununu da dili ingilizce yapıp mass memoriye yüklenemeyen dosyayı atıyorum ve çalıştırıyorum.Daha sonra dili tekrar türkçe yapıyorum.Play to,sleeping screen...vs böyle yükledim.:oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün akşam ilk defa flahs attım telefonuma ve başarılı oldum telefonum yeni gibi oldu hem daha kolaymış yardım bile almama gerek kalmadı telefon kendine geldi be halletim telronum düzeldi sorunu olanlara tavsiyem http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-41-441267.html#post3878633

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt