[YARDIM] Açılışta Yükleme Tamamlanamıyor Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM] Açılışta Yükleme Tamamlanamıyor Hatası
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir telefonumu her açtığımda "Yükleme tamamlanamıyor kalan uygulamaları yüklemek için yüklemelere gidin." diye bir hata alıyorum Yüklemeler kısmına da gittim hiçbir şey yok boş. Başlarda canımı sıkmıyordu ama artık telefonun açılışında falan sorun olmaya başladı, açılış süresi uzadı vb. bu sorunun yazılımı tekrar yükleme (flash) işleriyle uğraşmadan nasıl çözebilirim, bilen var mı?

Teşekkürler.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
hafiza kartını yedekle müzik resim video filan sonra biçimlendir dosyalarını geri yükle tamamdır

• Beğen
Tepkiler: kaavkw

kuark2468

Üye
aynı hata bende de var format attım telefona gene aynı

backwater

backwater

Üye
sorun duzelmezse garanti cozum flashdir

• Beğen
benighted

benighted

Üye
fragger oyunundan oluyor oyun ilk ciktiginda cok sikayet eden vardi hatta sil duzelecektir

• Beğen

Kaya0362

Üye
xplore ile e-private içindeki 10202dce klasörünü sil yada o klasörün içindekileri sil farketmiyor forumda birinden öğrenmiştim bende

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve kaavkw
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sorun hafıza kartında kardeş
oguz_esen arkadaş üst mesajda yazmış. Hafıza kartını yedekleyip format at
uygulamaları tekrar yükle

• Beğen
lgkg300

lgkg300

Üye
sorun duzelmezse garanti cozum flashdir

Flash atmasına gerek yok. Hafıza kartınızı bilgisayara bağlayın,Private sys system data klasörlerini tamamen silin sonra hafıza kartınızı telefona takip uygulamaları tekrar yükleyin düzelir. Kesin çare bu. Olmazsa yanıma gel :)

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye

Flash atmasına gerek yok. Hafıza kartınızı bilgisayara bağlayın,Private sys system data klasörlerini tamamen silin sonra hafıza kartınızı telefona takip uygulamaları tekrar yükleyin düzelir. Kesin çare bu. Olmazsa yanıma gel :)

Yanına geliyorum adres ver :ehe

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar, deneyeceğim akşam. ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ilk verilen cevabı uygula.

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
fragger oyunundan oluyor oyun ilk ciktiginda cok sikayet eden vardi hatta sil duzelecektir

Fragger'dan dolayı oluyormuş evet onu sildim, sorun kalmadı.

Herkese teşekkür ederim tekrardan.

SilentOne

SilentOne

Üye
eğer oyundan olmasaydı bence temiz bir flash at hem telefon rahatlar hemde gereksiz sistem dosya parçacıklarıda gider oyuzden ayda 1 kere tele flash 6 ayda bir pc ye format

benighted

benighted

Üye
Fragger'dan dolayı oluyormuş evet onu sildim, sorun kalmadı.

Herkese teşekkür ederim tekrardan.

rica ederim bnde de yuklu ayni hatayi aliyorum ama silmiyorum sorun olmuyor oyun da cok guzel zaman geciriyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
xplore ile e-private içindeki 10202dce klasörünü sil yada o klasörün içindekileri sil farketmiyor forumda birinden öğrenmiştim bende
cok yerinde bir cevap tebrik ediyorum.

aynen arakadasin dedigi gibi yapin yuklenemiyor hatasi 10202dce icinde kurulum dosyalarin oldugu icin icindekilri tek tek yuklemeye calisip yuklenmiyenleride sil en guzeli bu tum silersen kurulu programlarinda sorun olabilir siz tek tek yuklemeye calsip hata yuklenmedi diyenleri silersiniz.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...