Yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
Yardım acil
Arkadaşlar vaktinizi ayırıp bi 5 dakika bakar mısınız ben 5800 a menü msj yazarken msj yazı stilini el yazısı olarak istiyorum hani samsung'un bazı telefonlarda varya öyle istiyorum nasıl yapa bilirim yada öyle bişey varmı olurmu öyle imkanımız varmı bi yardımcı olun arkadaşlar wa rica ediyorum bilen varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ediyorum

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar vaktinizi ayırıp bi 5 dakika bakar mısınız ben 5800 a menü msj yazarken msj yazı stilini el yazısı olarak istiyorum hani samsung'un bazı telefonlarda varya öyle istiyorum nasıl yapa bilirim yada öyle bişey varmı olurmu öyle imkanımız varmı bi yardımcı olun arkadaşlar wa rica ediyorum bilen varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ediyorum
El yazısı derken kalemle ya da elinle "a" harfi çiziyosun atıyorum o da "a" yazıyor öyle mi? Eğer öyleyse evet mümkün ayarlardan klavye seçeneklerinden yapabilirsin...

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim ama öyle değil wa mesela menü yazısı el yazısı ile okunacak yada oyunlar mı el yazısı ile olack yada nokia el yazısı gibi olacak stil olarak yani hani samsung galaxy s4 de var wa style fite falan yazıyo onun gibi yani

KD1907

KD1907

Üye
teşekkür ederim kardeşim ama öyle değil wa mesela menü yazısı el yazısı ile okunacak yada oyunlar mı el yazısı ile olack yada nokia el yazısı gibi olacak stil olarak yani hani samsung galaxy s4 de var wa style fite falan yazıyo onun gibi yani
Tam anlayamadım o yüzden yardımcı olamayacağım kardeşim kusura bakma :)

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim enes şimdi deniyorum. Canın sağolsun 1907 düşünmen yeter :)Eyvallah enes kardeşim wa sn nasıl bir insansın operanın internet'in yazısı bile değişti çok teşekkür derin :)

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_ ve KD1907
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
zamanında bende onu kullandım :ehe

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
vala süper bu wa çok begendim yazılar bi şekil oldu kardeşim :D 5800 xm bildiğin güzel bir oyun falan varmı kardeşim gta kantır gibi ?

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
oyun kullanmıyorum sadece doodle jump :)

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
anlıyorum benim gözüme bişey çarptı demin symdroid diye bişey var işletim sistemini android mı ne yapıyormuş bilgin varmı ben araştırıyorum bi tane denedim çok karışık oldu :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
işletim sistemi değişmez kardeşim :)

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
oda doğru :)

Üst Alt