yardım: 5230 bleuetooth ile pc suite bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersikare

Üye
    Konu Sahibi
yardım: 5230 bleuetooth ile pc suite bağlanma sorunu
arkadaşlar forumda aramama rağmen ben bulamadım. gözümden kaçtıysa da özür dilerim. benim problemim başlıkta da yazdığım gibi 5230 ile bluetooth kullanarak nokia pc suite programına bağlanamıyorum. 1-2 saniye aygıtı görüyor. bilgisayarda saatin yanındali pc suite yeşil oluyor ama hemen bağlantı kesildi diyor. tlf bluetooth alıcının dibinde duruyor neredeyse. pc suite yi açıp arattırınca tlf görüyor. seçip ileri diyorum. aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz diyor ama bağlantı adı çıkmıyor. bi yardım lütfen...

celibar

celibar

Üye
Ilk önce bluetooth bağlantıları pek sağlıklı olmuyor.ben telefonu bluetoothla bağlayıp internete bağlıyorum fakat bir süre sonra internet bağlantısı gidiyor.usb ile sorun olmuyor. elinde usb kablosu varsa onunla bağlan.pc suit'i kaldırıp tekrar yükle veya ovi suit programını kurup bağlanmaya çalış.

Lacrymosa

Üye
Telefondan da bilgisayardan da telefonun ve bilgisayarın birbiriyle olan ilişkilerini silin. Cihazlar listesinden diğer telefonu/bilgisayarı silmek gibi. Sonra telefonu bilgisayar ile eşleştirin ve güvenilen cihaz olarak atayın. Sonra tekrar deneyin.

s.yaren

Üye
merhaba arkadaşlar aynı sorun benim tlf (5230) da oluyor ne yapmalıyım blutut ile bağlanamıyorum

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
en iyisi kablo mavidişe gerek yok

Tacettin Demir

Üye
Ilk önce bluetooth bağlantıları pek sağlıklı olmuyor.ben telefonu bluetoothla bağlayıp internete bağlıyorum fakat bir süre sonra internet bağlantısı gidiyor.usb ile sorun olmuyor. elinde usb kablosu varsa onunla bağlan.pc suit'i kaldırıp tekrar yükle veya ovi suit programını kurup bağlanmaya çalış.

Merhaba,

Cepteki neti, bluetooth ile PC ye nasıl aktarıyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz?

celibar

celibar

Üye
Merhaba,

Cepteki neti, bluetooth ile PC ye nasıl aktarıyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz?
internetten ovi suit proğramını indirip kur.proğramı aç telefonu pc suit modunda bilgisayara bağla.telefonu bilgisyara bağladıktan sonra ovi suit proğramının üstte yer alan Araçlar>İnternete Bağlama sekmesine tıkla.proğram üzerinde bir kere bağlantı ayaralarını yaptıktan sonra internete bağlanırsın.tarayıcı aç devam et.:oke:

Tacettin Demir

Üye
Teşekkür ediyorum.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt