yardım 5130 opera mini yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
yardım 5130 opera mini yükseltme
Arkadaşlar nokianın 5130 modelinde default web tarayıcı olarak fabrika çıkışı opera mini 4.2 kurulu. telefonun menüsünden web --> tarayıcıya giriyorsunuz opera mini 4.2 açılıyor. Peki bunu güncellemenin biryolu var mı. Yani arkadaşlar bunu opera mini 5 e yükseltebilir miyiz.

kalashnikov

Üye
nokia pc suite yardımıyla güncelleyebilirsin ancak tarayıcının içine atmıyor. ben opera'nın kendi sitesinden opera mini 5 türkçeyi indirdim ve direk kurdum cihaza. sonra girdim tarayıcıya ama hala opera mini 4.2 duruyo. koleksiyondan girdim opera 5'i oraya kurmuş, internete girmeye çalıştım ama bi türlü açılmadı.

snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan erişim noktasını değiştirince olması lazım ama bence en doğrusu my.opera'dan yardım almak

SuBayy

SuBayy

Üye
Hayır bnce en iyisi 4.5'in üstüne git "seçenekler sürüm güncelle okve indir,isteniyor,indiriliyor0....

----------Eklendi @ 18:58:05 ---------- Yazıldı @ 18:56:23 ----------

ama boşwer 6.5 çıktı eger 6.5'e güncellemezse netten indir çünkü yeni çıkanlar bazzen yüklenmiyor çünkü yeni çıktıgı için her siteye yayınlanmıyo....

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim c3'de de 4.2 kuruluydu.arama yapmak istedim.tarayıcıyı güncelleyin dedi.indirdim.gayetde güzel çalışıyor:oke:

SuBayy

SuBayy

Üye
ewet bncede güzel çalışıyor....

burakaaa123

Üye
işte 5130 daki tarayıcıyı güncellemiyor.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
güncelleme yapıldığında,yeni indirilen opera uygulamalar bölümünde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt