yardım 1100 düştü ekrana sadece ışık gelıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yardım 1100 düştü ekrana sadece ışık gelıyo
merhaba arkadaşlar annemde 1100 var bugun cebinden duşmus baktım ekrana isık gelıyo görüntü gelmiyo işte sorun bu aslinda telefon tamirinden biraz anlıyom ama daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım o yüzden siz değerlı maxicep üyelerine soruyum dedim telefonun anakartındamı sorun oldu acaba ekrana giden soketmi bozuldu hangi parcayı degiştirirsem sorun çözülür ıyardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşşekkür ederim

----------Eklendi @ 18:07:13 ---------- Yazıldı @ 17:54:11 ----------

bu arada telefonu acıyom ısık gelmiyo tabi başka telefondan arıyom telefon calıyor yani diger fonksiyonları saglam sadece ekrana ışık geliyor görüntü gelmiyo

tanerky

Üye
kapağı açıp üstteki 6 vidayı sök. 1100 larda ekran soketi yok. birbirine temas eden ayaklar görüceksin... o ayaklardan kırılan yada yamulan varmı kontrol et. ayakların değdiği yeri silgiyle güzelce temizle... tekrar görüntü gelmezse UPP ye hafif ısı geçmen gerekicek... yada ekranı değiştirceksin. saygılar.

SilentOne

SilentOne

Üye
toz flen varsa güzelce sil çalışır

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
denicem ama pek olucagını sanmıyorum genede silentone ve tanerky arkadaşlarımıza teşşekkür ediyorum

----------Eklendi @ 19:17:07 ---------- Yazıldı @ 19:13:42 ----------

kapağı açıp üstteki 6 vidayı sök. 1100 larda ekran soketi yok. birbirine temas eden ayaklar görüceksin... o ayaklardan kırılan yada yamulan varmı kontrol et. ayakların değdiği yeri silgiyle güzelce temizle... tekrar görüntü gelmezse UPP ye hafif ısı geçmen gerekicek... yada ekranı değiştirceksin. saygılar.

Bu arada upp dedigin ne oluyodu yaa cevap verirsen sevinirim kardeş

tanerky

Üye
UPP nin ne olduğunu bilmiyorsan zaten elinde ona müdehale edicek malzeme yoktur... onun için UPP yani işlemci... kurcalama.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hee tm :hmmm :evet::yuru

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o telefonu kullanıp ne yapacaksın? Bırak böyle kalsın. :ehe

emreilhans

emreilhans

Üye
git al bitane ya :D :D uğraşma o kadar 20 tl :D

samety500

samety500

Üye
at çöpe yeni al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt