yardııım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliefe14022

Üye
    Konu Sahibi
yardııım
slm arkadaşlar bende 6600 var telefonda ne bluetooth açılıyor ne galeri telefon çok yavaşladı virüs programı yükledim ama bişey çıkmadı format attım hala aynı bana bi yardımcı olun arkadaşlar bişey yapamıyorum telefona ne yapmam gerekiyor.

POWER

POWER

Üye
Format attım derken ne yaptın?Soft fotmat mı(*#7370#)
Yoksa hard format mı?(*+3+yes+açma tuşu)

Ozan

Ozan

Admin
Hard format yani makina kapalıyken

* + 3 + yes (yesil arama tusu) ve ardından bunlara basılıyken açma tusuna basın ekranda formatting yazısı geçecek ilk güne geri dönecek kesin olarak :oke:

UndeRqRo.uNd

Üye
slm arkadaşlar bende 6600 var telefonda ne bluetooth açılıyor ne galeri telefon çok yavaşladı virüs programı yükledim ama bişey çıkmadı format attım hala aynı bana bi yardımcı olun arkadaşlar bişey yapamıyorum telefona ne yapmam gerekiyor.

6600'ınızda menü yavaş ise arkaplanda çalışan uygulamaları azaltuın.

antivirüsü kaldırın, psiloc uygulaması, licence manager çalıştıran uygulamalar arka planda işlem yapıyorlar bunları da kaldırın.

mservank

mservank

Üye
hayır bu normal bi sorun değil arka plan uygulamları ile ilgili değil bir kaç arkadaşın da başına geldi aynı sorun galeri ve bluetooth tesadüf olamaz. bence garantiye gönder ya da telefoncuya ama telefonun için garantiye gönder en azından ben öyle yapardım

Exalans

Exalans

Üye
arkadaşlar n gage oyunu varsa onu kaldırın düzelir

strawberrie

strawberrie

Üye
6670 e 512mb lik kart takıp 40 tane prog ve 120 mp3 galeriye bastıgında telefon res atıyodu :ehe veya ark ın dedigi gbi n-gage oyunu kasar biraz.. aynı bilgisayar gbi yaws

hafıza-ram-islemci uyumu 512 yi zor kaldırıo 6670 bide doldurrsan kaldırmas yane misal..:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt