Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi yarbayy olduumm arkadaşlar büyük bir uğraştan sonr yarbay olmayı başardım sonunda yuppii
toprakumit Üye Kardeşime sevgiler... hayırlı olsun canlar yarısı kardeşim.. İnşallah Albaylığınıda görürüz
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: Kardeşime sevgiler... hayırlı olsun canlar yarısı kardeşim.. İnşallah Albaylığınıda görürüz Genişletmek için tıkla ... inşallah oda olur bi gün
toprakumit' Alıntı: Kardeşime sevgiler... hayırlı olsun canlar yarısı kardeşim.. İnşallah Albaylığınıda görürüz Genişletmek için tıkla ... inşallah oda olur bi gün
grafikseli 84 Üye toprakumit' Alıntı: Kardeşime sevgiler... hayırlı olsun canlar yarısı kardeşim.. İnşallah Albaylığınıda görürüz Genişletmek için tıkla ... abijimle yanı düşüncedeyim... hayırlı olsun tatlı oğlum benimmm
toprakumit' Alıntı: Kardeşime sevgiler... hayırlı olsun canlar yarısı kardeşim.. İnşallah Albaylığınıda görürüz Genişletmek için tıkla ... abijimle yanı düşüncedeyim... hayırlı olsun tatlı oğlum benimmm
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi MSinaL' Alıntı: Hayırlı Olsun Fatihcim.. Dediğin Gibi Uğraş Verdin Baya.. Genişletmek için tıkla ... konular mesajlar aynı konular fln derken buralara kadar geldikn:
MSinaL' Alıntı: Hayırlı Olsun Fatihcim.. Dediğin Gibi Uğraş Verdin Baya.. Genişletmek için tıkla ... konular mesajlar aynı konular fln derken buralara kadar geldikn:
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: Fatihcim konularda beni geçmişsin : Genişletmek için tıkla ... geçmişim gerçekten
toprakumit' Alıntı: Fatihcim konularda beni geçmişsin : Genişletmek için tıkla ... geçmişim gerçekten
mservank Üye praetor282' Alıntı: Tebrikler!.. Nice rütbelere... (Gerçi fazla kalmadı önünde ama ) Genişletmek için tıkla ... Aa öyle deme 2 gün sonra albay 10 gün sonra da general olacak.
praetor282' Alıntı: Tebrikler!.. Nice rütbelere... (Gerçi fazla kalmadı önünde ama ) Genişletmek için tıkla ... Aa öyle deme 2 gün sonra albay 10 gün sonra da general olacak.
Praetor Emekli Yönetici mservank' Alıntı: Aa öyle deme 2 gün sonra albay 10 gün sonra da general olacak. Genişletmek için tıkla ... Tamam ben de onu dedim işte... Nice rütbelere dedim ama fazla rütbe kalmadı önünde... Topu topu iki tane! Bu hızda konu açmaya teşekkür etmeye devam ederse dediğinden kısa bile sürer
mservank' Alıntı: Aa öyle deme 2 gün sonra albay 10 gün sonra da general olacak. Genişletmek için tıkla ... Tamam ben de onu dedim işte... Nice rütbelere dedim ama fazla rütbe kalmadı önünde... Topu topu iki tane! Bu hızda konu açmaya teşekkür etmeye devam ederse dediğinden kısa bile sürer
mservank Üye praetor282' Alıntı: Tamam ben de onu dedim işte... Nice rütbelere dedim ama fazla rütbe kalmadı önünde... Topu topu iki tane! Bu hızda konu açmaya teşekkür etmeye devam ederse dediğinden kısa bile sürer Genişletmek için tıkla ... Evet bir an yanlış anlamışım. Bakalım general olacağı gün hangi aya denk gelecek
praetor282' Alıntı: Tamam ben de onu dedim işte... Nice rütbelere dedim ama fazla rütbe kalmadı önünde... Topu topu iki tane! Bu hızda konu açmaya teşekkür etmeye devam ederse dediğinden kısa bile sürer Genişletmek için tıkla ... Evet bir an yanlış anlamışım. Bakalım general olacağı gün hangi aya denk gelecek
Praetor Emekli Yönetici mservank' Alıntı: Evet bir an yanlış anlamışım. Bakalım general olacağı gün hangi aya denk gelecek Genişletmek için tıkla ...
mservank' Alıntı: Evet bir an yanlış anlamışım. Bakalım general olacağı gün hangi aya denk gelecek Genişletmek için tıkla ...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi benim hakkımda bişeymi diyonuz baken ben 1 yıl sonra albay 2 yıl sonra general olucam lütfen günleri kısaltmayınız.
benim hakkımda bişeymi diyonuz baken ben 1 yıl sonra albay 2 yıl sonra general olucam lütfen günleri kısaltmayınız.