Yapıştır [Ctrl+V]

Sponsorlu Bağlantılar

NextWorld

NextWorld

Üye
Son yıllarda googlede en çok aranan kavram haline gelen " Facebook Şifre Kırma Programı" ile ilgili bir kaç şey buradan ulaşabilirsiniz;
.

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Ankara İç ve Dış Kargolar karışık yüklendi..Araca Fİle ve Sepet verilmedi.

minoo

minoo

Üye
"Olmamasına razıyım, oluyormuş gibi olmasın yeter."

Franz Kafka

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
mürteza16

mürteza16

Üye
Hamza Hamzaoğlu

NextWorld

NextWorld

Üye
Programı açın manage my phone kısmına gelin tabletinizi pc ye bağlanın (bu arada bilgisayarınız internete bağlı olsun tabletinizin sürücülerini yükleyecektir) Tabletiniz bağlandığında mobogenie kısa bir süre içinde tanımlayacaktır. Daha sonra manage my phone bölümünden one click root a tıklayın. Root için gerekli birkaç dosya indirdikten sonra size 2 seçenek sunulur root now ve unroot seçenekleri unroot rootu geri almaktır root işlemini geri almak için kullanılır ama cihazınız rootlu değil ise bu seçenek kullanılamaz. Bizim kullanacağımız seçenek Root Now seçeneğidir. Root Now a bastığınızda root işlemi başlar bittiğinde o pencereyi kapatın. Şimdi sıra geldi tabletimizi özgürleştirmeye. Tekrar manage my phone kısmından bu sefer uninstall stock apps e tıklayın sol taraftan sistem uygulamalarını görebilmek için system e tıklayın. Karşınıza tüm sistem uygulamaları gelecektir buradan istediğiniz uygulamayı silmek için uygulamanın sağ tarafında bulunan çöp kutusu simgesini kullanacaksınız. Silmeniz gereken uygulamalar Mdm - Mdm mesajlar - İnstaller Rebooter - Ebasso - MPTP - Ota Updater - Kokpit İnstaller - Mptestgps - Policy Dealer Service. Bu Uygulamaları sildiğinizden emin olduktan sonra tabletinizi yeniden başlatın.

mürteza16

mürteza16

Üye

KAYIP-ADAM

Üye
@▌███●▀▄▀●███▐

minoo

minoo

Üye

kanat_58

kanat_58

Üye
– bu çıktı bende

mürteza16

mürteza16

Üye

KAYIP-ADAM

Üye
spoiler verme artık! admine bildiriyorum bu mesajını !

mürteza16

mürteza16

Üye
Evet.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

minoo

minoo

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
...
Bizde gemileri yakmak babadan kalan bir huy;
Sana giden bütün gemileri yakıyorum bugün....

___kaptan___

KAYIP-ADAM

Üye

mürteza16

mürteza16

Üye

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
...
Ben senin gönlüne soğuk bir çaydan düştüm!
Bana seni anlatan delilerden düştüm!
Ben senin gönlüne neden düştüm?
Kalbim mi takıldı kalbine?
Gönlün mü çok güzeldi?
Yoksa düşmek mi çok güzeldi...?

___kaptan___

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345
Takipçi Satın Al

Üst Alt