Yapıştır [Ctrl+V]

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Game Of Thrones'in yazarı George R.R. Martin, yazar Scott Lynch'le şakalaşırken..

mürteza16

mürteza16

Üye

bbakkus

bbakkus

Üye
LG G4

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Normalde bende de aynı düşünceler vardı lakin Yıldız Geçidi filminin bir zamanlar TRT 1 de seri olarak her hafta yeni bir bölümü yayınlanırdı o dizi ile düşüncelerim değişti, yani filmi konu alarak söyleyecek olursak; Evrenin farklı galaksilerinde mevcut gezegenler olabilir ve o gezegenlerde insan formunda canlılar olabilir, bu yıl içerisinde yanılmıyorsam; NASA açıklama yapmıştı farklı gezegenlerde yaşam olduğunun kanıtına ulaşabiliriz ve uzaylılar ile tanışmaya hazır olun diye, yani buna benzer bir sonucun çıkması açıkcası beni mutlu eder; neden derseniz çocukluğumdan beri aklımı meşgul eden sorulara bir cevap gelmiş olur farklı gezegenlerde hayatın var olması yahur dünya dışı gezegenlerde yaşayanların olması aklımdaki sorulara yanıt olur en azından :bilmm :allalla:

csbaz

csbaz

Üye
Normalde bende de aynı düşünceler vardı lakin Yıldız Geçidi filminin bir zamanlar TRT 1 de seri olarak her hafta yeni bir bölümü yayınlanırdı o dizi ile düşüncelerim değişti, yani filmi konu alarak söyleyecek olursak; Evrenin farklı galaksilerinde mevcut gezegenler olabilir ve o gezegenlerde insan formunda canlılar olabilir, bu yıl içerisinde yanılmıyorsam; NASA açıklama yapmıştı farklı gezegenlerde yaşam olduğunun kanıtına ulaşabiliriz ve uzaylılar ile tanışmaya hazır olun diye, yani buna benzer bir sonucun çıkması açıkcası beni mutlu eder; neden derseniz çocukluğumdan beri aklımı meşgul eden sorulara bir cevap gelmiş olur farklı gezegenlerde hayatın var olması yahur dünya dışı gezegenlerde yaşayanların olması aklımdaki sorulara yanıt olur en azından :bilmm :allalla:
Amin

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Karavelaa

Üye
Sen kimleri bekliyorsan gelmeyecek
Çekip gidenler geri de dönmeyecek
Hasta oldugun kiz seni de öpmeyecek

csbaz

csbaz

Üye

mürteza16

mürteza16

Üye
Düşündüren Satırlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye

mürteza16

mürteza16

Üye
Şampiyonlar Ligi resmi twiter hesabı Fernandao nun Fenerbahçe ye transferini duyurdu.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sus anlamında...

minoo

minoo

Üye
.

csbaz

csbaz

Üye
R9 270x

minoo

minoo

Üye
email yok

bbakkus

bbakkus

Üye

Serhan

Serhan

Üye
00be98

Revengeful

Emekli Yönetici

___kaptan___

___kaptan___

Üye
...
Nasıl ki sen benim her şeyimsin!
Ben de öyle senin hiçbir şeyinim!
Bunu kabul ettiysek eğer;
Çaylarımızı yudumlasak mı?
Ne dersin...?

___kaptan___

csbaz

csbaz

Üye
5.1.1 ısınma sorununu ve şarj sorununu gideren büyük bir güncellemedir.Samsungun klasik davranışıdıt türkiyeye geç vermek.Hemen yüklemek istiyorsanız 5.1.1 polonya romunu internetten yükleyip odin üzerinden kurabilirsiniz.

Turkcelle geç gelmesinin sebebi;csc kodu amerikadaki verizon,t mobile vs. gibi turkcellinde csc kodu kendine özel trc di ondan dolayı geç geldi.Ama odin üzerinden garantiyi kaybetmeden yükleme şekli bulundu o sıkıntı da kalktı.

mürteza16

mürteza16

Üye
romanscafe0913

Takipçi Satın Al

Üst Alt