Yapıştır [Ctrl+V]
Revengeful Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/haber-kosesi/mehmetcige-eller-tetikte-olsun-emri-628663.html
spy ghost Üye minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... gizlilik ayarları safasının URL 'sini almış
minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... gizlilik ayarları safasının URL 'sini almış
Revengeful Emekli Yönetici spy ghost' Alıntı: gizlilik ayarları safasının URL 'sini almış Genişletmek için tıkla ... Bende 2 saattir düşünüyorum bu url nereye ait diye.. Copyright ©2004 - 2012
spy ghost' Alıntı: gizlilik ayarları safasının URL 'sini almış Genişletmek için tıkla ... Bende 2 saattir düşünüyorum bu url nereye ait diye.. Copyright ©2004 - 2012
spy ghost Üye Revengeful' Alıntı: Bende 2 saattir düşünüyorum bu url nereye ait diye.. Copyright ©2004 - 2012 Genişletmek için tıkla ... baktınmı belli oluyor zaten facebook- ayarlar- gizlilik
Revengeful' Alıntı: Bende 2 saattir düşünüyorum bu url nereye ait diye.. Copyright ©2004 - 2012 Genişletmek için tıkla ... baktınmı belli oluyor zaten facebook- ayarlar- gizlilik
minoo Üye Ne ben Leyla'yım, ne de sen Mecnun; Ne sen yorgun, ne de ben yorgun. Kederli bir akşam, içmişiz, sarhoşuz hepsi bu.
Ne ben Leyla'yım, ne de sen Mecnun; Ne sen yorgun, ne de ben yorgun. Kederli bir akşam, içmişiz, sarhoşuz hepsi bu.
Revengeful Emekli Yönetici public class ScreenCaptureTest { public static void main(String args[]) { try { ScreenCapture sc = new ScreenCapture(); sc.capture("c:/screencapture_"+System.currentTimeMillis()+"_.jpg",3); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } } }
public class ScreenCaptureTest { public static void main(String args[]) { try { ScreenCapture sc = new ScreenCapture(); sc.capture("c:/screencapture_"+System.currentTimeMillis()+"_.jpg",3); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } } }