Yapıştır [Ctrl+V]

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye

haltie

haltie

Üye

EroL

EroL

Emekli Yönetici
gambling

haltie

haltie

Üye

haltie

haltie

Üye
Galatasaray:hmmm

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
Bloguma kitap özeti yazıyodum:
" Bugüne kadar okuduğum en iyi seri kesinlikle Belgariad. Fantastik bir dünyada geçen bu David Eddings kitabında bir çiftlikte bulaşık yıkayan küçük bir çocuğun, Karanlığın Çocuğu olan Tanrı Torak'ı yok etmesine kadar geçen olaylar anlatılıyor.

"Bir gün, Tanrı Aldur bir çocuk kalbi büyüklüğünde, küre şeklinde bir taş aldı ve yaşayan bir ruh haline getirene kadar evirip çevirdi. İnsanların Aldur Taşı dedikleri bu canlı mücevherin gücü çok büyüktü ve Aldur onunla mucizeler yarattı."
Aldur'un kardeşi Tanrı Torak, binyıllar boyunca Taş'ı eline geçirmek için yapmadığını bırakmadı. Onu engellemek için çalışan iki kişi, Aldur'u müridi Büyücü Belgarath ve kızı Büyücü Polgara idi. Belgariad, Torak'ın Aldur Taşı'nı ele geçirip dünyaya hakim olmak için verdiği son mücadelenin hikayesidir"

SAINT1

SAINT1

Üye

haltie

haltie

Üye
düşmanına fazla yüklenme... gün gelir dostun olur! dostuna fazla güvenme... gün gelir düşmanın olur
niye kopyaladım nerden kopyalaım allaalla:hmmm

SAINT1

SAINT1

Üye

uguroo1

uguroo1

Üye
Soyons amis
bu ne be bastım bu çıktı

SAINT1

SAINT1

Üye
My account

sublieutenant

sublieutenant

Üye

haltie

haltie

Üye
arkamda bıraktığım güzel yılları anıp durmaktansa önümdeki yıllarda dahada mutlu olmak istiyorum...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Malzemeler:
*1 kg.soğuk süt
*11 çorba kaşığı toz şeker
*2 çay bardağı un
*1 pk.vanilya
*3 çorba kaşığı kakao
*125 gr.tereyağ veya margarin
Üzeri için:Hindistan cevizi
-------------------------------------
-Kakao ve unu 1 su bardağı sütle ezelim.Hiç topak kalmasın.
-Sütün tamamını ve şekeri ekleyerek ağır ateşte tel bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak pişirelim.
-Üzeri göz göz olunca ocaktan alıp vanilya ekleyip,soğutalım.(Vaktim olmadığından mikserle çırparak soğuttum.)
-Tereyağını ilave edip mikserle 10 dk.çırpalım.
-Kuplara boşaltarak dolapta bekletelim.Üzerine hindistan cevizi rendesiyle servis edelim

SAINT1

SAINT1

Üye
Malzemeler:
*1 kg.soğuk süt
*11 çorba kaşığı toz şeker
*2 çay bardağı un
*1 pk.vanilya
*3 çorba kaşığı kakao
*125 gr.tereyağ veya margarin
Üzeri için:Hindistan cevizi
-------------------------------------
-Kakao ve unu 1 su bardağı sütle ezelim.Hiç topak kalmasın.
-Sütün tamamını ve şekeri ekleyerek ağır ateşte tel bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak pişirelim.
-Üzeri göz göz olunca ocaktan alıp vanilya ekleyip,soğutalım.(Vaktim olmadığından mikserle çırparak soğuttum.)
-Tereyağını ilave edip mikserle 10 dk.çırpalım.
-Kuplara boşaltarak dolapta bekletelim.Üzerine hindistan cevizi rendesiyle servis edelim
Bu ne ya :D:D:D:D:D:D:D

Dj Kantik-Outro LeX

haltie

haltie

Üye
OLsun be aLDırma YARADAN YARDIR... Sanmaki zaLimin ettiği kârDır... MazLumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR... . YUNUS EMRE

Benden önce oturan şahış olan kardeşimden kalmış :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt