Yapışık Kardeşler Zirveyi Ele Geçirdi

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Yapışık Kardeşler Zirveyi Ele Geçirdi
Yönetmenliğini İlker Ayrık'ın üstlendiği Yapışık Kardeşler, vizyondaki ilk haftasında zirveye yerleşti!


2015 yılının Şubat ayına girerken, yeni haftada gişenin galipleri de belli oldu!İlker Ayrık'ın ilk yönetmenlik tecrübesi olan Yapışık Kardeşler; 205.223 kişilik izlenme rakamıyla yeni haftanın galibi oldu. Film, aynı zamanda Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize filminin zirvedeki hakimiyetine de son verdi.

Kırmızıgül'ün izlenme rekorları kıran Mucize filmi ise, vizyondaki beşinci haftasında 196.054 kişi tarafından izlenerek ikinci sıraya geriledi. A. Taner Elhan'ın yönetmenliğini üstlendiği Aşk Sana Benzer filmi vizyondaki ikinci haftasında 191.180 kişi tarafından izlenerek üçüncü sırada yer aldı. Burak Aksak imzalı Bana Masal Anlatma, dördüncü haftasında 133.055 kişi ile dördüncü sıraya yerleşirken; Engin Günaydın'ın perdedeki ilk komedi filmi olanİçimdeki Ses, 98.256 kişi ile beşinci sıranın sahibi oldu.

Geçtiğimiz yılın en çok merak edilen animasyon filmlerinden biri olan 6 Süper Kahraman, 87.637 bilet ile altıncı sırada yer alırken; Köstebekgiller: Perili Orman, vizyondaki ikinci haftasında 79.468 kişiye ulaşarak yedinci sıranın sahibi oldu. Yedinci Oğul, sürpriz bir biçimde ilk haftasında 52.088 kişi tarafından izlenerek sekizinci sıranın sahibi olurken; Yedi Cüceler filmi de kesilen 45.059 biletle dokuzuncu sıraya yerleşti. Johnny Depp'in son filmi olan Üç Kağıtçı Mortdecai ise yine haftanın sürprizi olarak, 22.460 kişi ile listenin son sırasında yer aldı.
 

Benzer Konular



Üst Alt