pelın_ vapur dumanı' Alıntı: tuvalete kapın açık girebiliyosun..buda iyi taraflarından Genişletmek için tıkla ... İstersen daha fazla açılmayalım iş taa nerelere gider kuzum
vapur dumanı' Alıntı: tuvalete kapın açık girebiliyosun..buda iyi taraflarından Genişletmek için tıkla ... İstersen daha fazla açılmayalım iş taa nerelere gider kuzum
vapur dumanı Üye Konu Sahibi fullwar' Alıntı: Kokuttun ortalığı ya Kapat kapıyı. Genişletmek için tıkla ... ben hayatta onu yapmam beee .yani kapıyı açık bırakmam
fullwar' Alıntı: Kokuttun ortalığı ya Kapat kapıyı. Genişletmek için tıkla ... ben hayatta onu yapmam beee .yani kapıyı açık bırakmam
vapur dumanı Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: İstersen daha fazla açılmayalım iş taa nerelere gider kuzum Genişletmek için tıkla ... açıl açıll...hatta ben yapayım ilk açılımıda.Meselaaaa evde yalnızsan çıplak dolaşabilir,en sevdiğin şarkıları en sevmediğiniz şekilde söyleyebilir,çalan telefonlara cevap vermeyebilir,kapıları açmayabilirsin..veee bu kimseninde umrunda olmaz.
pelın_' Alıntı: İstersen daha fazla açılmayalım iş taa nerelere gider kuzum Genişletmek için tıkla ... açıl açıll...hatta ben yapayım ilk açılımıda.Meselaaaa evde yalnızsan çıplak dolaşabilir,en sevdiğin şarkıları en sevmediğiniz şekilde söyleyebilir,çalan telefonlara cevap vermeyebilir,kapıları açmayabilirsin..veee bu kimseninde umrunda olmaz.