tosbaa Üye sagolasin emegine saglik.. Silinen butun dosyalari galiba buldum.. amma ses dosyalari haric hicbiri acilmadi malesef..
sagolasin emegine saglik.. Silinen butun dosyalari galiba buldum.. amma ses dosyalari haric hicbiri acilmadi malesef..
TwiNKie... Üye Hocamız geçen sene sildiğiniz dosyalar mutlaka bir yerde tutulur. Asla tamamen yok olmaz demişti. Şimdi bu programın çalışma sistemi daha mantıklı geldi bana. Paylaştığın için teşekkürler...
Hocamız geçen sene sildiğiniz dosyalar mutlaka bir yerde tutulur. Asla tamamen yok olmaz demişti. Şimdi bu programın çalışma sistemi daha mantıklı geldi bana. Paylaştığın için teşekkürler...
safkan43 Üye kardeş daha yeni tarama yapıyorum inşallah fotolar geri gelir. emeğine sağlık teşekkürler --------------- Ekleme --------------- istediğim gibi fotoların 4/1 gelmedi yinede tşk.
kardeş daha yeni tarama yapıyorum inşallah fotolar geri gelir. emeğine sağlık teşekkürler --------------- Ekleme --------------- istediğim gibi fotoların 4/1 gelmedi yinede tşk.
abdurrahman1988 Üye allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- resimleri buldu ama açmadı nasıl olacak
Nedved Emekli Yönetici abdurrahman1988' Alıntı: allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- resimleri buldu ama açmadı nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Yanlış kurtarma yapmış olmayın...Mesela silinen resim daha önce C de ise D ye kurtarın...
abdurrahman1988' Alıntı: allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- resimleri buldu ama açmadı nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Yanlış kurtarma yapmış olmayın...Mesela silinen resim daha önce C de ise D ye kurtarın...
serefbey Üye paylasım için sagol bununla silinen sohbet günlüklerinide geri getirebilirmiyiz acaba bilgisi olan varmı ?
paylasım için sagol bununla silinen sohbet günlüklerinide geri getirebilirmiyiz acaba bilgisi olan varmı ?
alper015 Üye bende olmadı videodakinin aynısını yaptım derinlemesine taramayla tekrar denemek istermisiniz diyor