yanlış yerlere açılan konular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yerlere açılan konular
merhaba degerli maxicep ailesi benim sorunum şu : son zamanlarda yanlış yerlere açılan konular arttı.Örnekler veriyorum abartmadan : s60v5 bölümüne symbian 3 kullananlar konu açıyor s60v3 kullananlarda öyle ve bazı s60v5 kullanıcıları s60 bölümüne konu açıyor (6630 larla ilgili olan bölümlerden bahsediyorum) bu böyle gidiyor bide cep telefonları genel bölüme acil olmayan bi konu acılılıyor fakat o konuyu s60v5 bölümüne açsa daha çabuk yardım edilir.Birde bişi daha cep telefoları genel bölümü ayırsak ya resmen hangi sini alayım.600 tl ye kadar telefon gibi konularla doldu .Telefon alıcaklara ayrı bi konu açılsa daha iyi olur bence. Şimdi diyeceksiniz yanlış yere açılan konunun derdinden sanane diye ama fikrimi söyledim sadece ben :oke: son bi soru o yanlış bölüme açılan konuları yönetici ile irtibata geçip söylesem mi ? Sonra konu sahipleri demesin kim taşşıttı konumu diye ? umarım derdimi anlatabilmişimdir .Herkese iyi forumlar

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Şikayet et butonunu kullanırsan sorun olmayacağı görüşündeyim.

Burak

Üye
şikayet et butonu kullan yanlıs acilanlar tasınır

minoo

minoo

Üye
:ah yarim saattir cevap yazdim, yanlis kopyaladim cepte, uctu hepsi :ehe Neyse.

Ozet olarak sunu diyeyim; bahsettigin tarszda olan konulari sikayet edebilirsin. Kimse neden sikayet ettin, neden tasidin diyemez. Hem sikayet sistemi gizlidir. Bolum yetkilileri ve adminler disinda sikayet eden bilinmez.
Ayrica zaten cep telefonu satis - alis - takasin yapildigi bolum var. Cep telefonu genel bolumune alis veya satisla ilgili konu acanlar yanlis aciyor demektir. Onlari da sikayet edebilirsin. Dogru bölum burasi;

Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Revengeful
SHS

SHS

Üye
nası şikayet gizli? Açıkça söyledi şimdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
:ah yarim saattir cevap yazdim, yanlis kopyaladim cepte, uctu hepsi :ehe Neyse.

Ozet olarak sunu diyeyim; bahsettigin tarszda olan konulari sikayet edebilirsin. Kimse neden sikayet ettin, neden tasidin diyemez. Hem sikayet sistemi gizlidir. Bolum yetkilileri ve adminler disinda sikayet eden bilinmez.
Ayrica zaten cep telefonu satis - alis - takasin yapildigi bolum var. Cep telefonu genel bolumune alis veya satisla ilgili konu acanlar yanlis aciyor demektir. Onlari da sikayet edebilirsin. Dogru bölum burasi;

Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları

nası şikayet gizli? Açıkça söyledi şimdi :ehe

şikayet sisteminde ne yazarsan doktor-hasta ilişkisi gibi,

yönetici-üye ilişkisi düşün

orada neyi şikayet edersen et, gizli kalıyor kimse görmüyor yöneticilerden baska

bak sana bir örnek vereyim

ben bikere ozan abinin mesajını şikayet ettim şikayete 1 hafta kimse bakmadı :d: yada ilgilenmek istemedi adminin mesajı diye :ehe :zuhaha:

1 hafta geçti, sonra ozan abi şikayet takibine cevap yazmıştı sağol diye :d:

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye

şikayet sisteminde ne yazarsan doktor-hasta ilişkisi gibi,

yönetici-üye ilişkisi düşün

orada neyi şikayet edersen et, gizli kalıyor kimse görmüyor yöneticilerden baska

bak sana bir örnek vereyim

ben bikere ozan abinin mesajını şikayet ettim şikayete 1 hafta kimse bakmadı :d: yada ilgilenmek istemedi adminin mesajı diye :ehe :zuhaha:

1 hafta geçti, sonra ozan abi şikayet takibine cevap yazmıştı sağol diye :d:

bu da güzelmiş :zuhaha:

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hımm peyki o zaman öyle yaparım teşekkürler herkese bu arada bi soru daha sorcam bazı konuları açınca başlık degişmiyo hiç onu nasıl degiştircez :hmmm

minoo

minoo

Üye
Konuyu actin ya duzenle kismini biliyorsundur zaten. Mesaji degistir kisminda. "gelismis"i sec, goreceksn zaten basligi da. Ordan degisiyor.

• Beğen

Burak

Üye
Konuyu actin ya duzenle kismini biliyorsundur zaten. Mesaji degistir kisminda. "gelismis"i sec, goreceksn zaten basligi da. Ordan degisiyor.

aynen anıl bu kadar zamandır üyesin bilmiyor muydun yani

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

aynen anıl bu kadar zamandır üyesin bilmiyor muydun yani

evet bılmıyodum açtıgım konularda degistırmedım zaten ondan dostum :D

----------Eklendi @ 22:45:53 ---------- Yazıldı @ 22:45:08 ----------

tamam o zaman :)

Ozan

Ozan

Admin
Sikayet sistemini aktif olarak kullanarak, bölüm yöneticilerine de bu tespit ettiginiz durumu özelden bildirirseniz eminim anlayısla karsılayarak dikkatli olacaklardır.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt