anılbaran
Üye
yanlış yerlere açılan konular
merhaba degerli maxicep ailesi benim sorunum şu : son zamanlarda yanlış yerlere açılan konular arttı.Örnekler veriyorum abartmadan : s60v5 bölümüne symbian 3 kullananlar konu açıyor s60v3 kullananlarda öyle ve bazı s60v5 kullanıcıları s60 bölümüne konu açıyor (6630 larla ilgili olan bölümlerden bahsediyorum) bu böyle gidiyor bide cep telefonları genel bölüme acil olmayan bi konu acılılıyor fakat o konuyu s60v5 bölümüne açsa daha çabuk yardım edilir.Birde bişi daha cep telefoları genel bölümü ayırsak ya resmen hangi sini alayım.600 tl ye kadar telefon gibi konularla doldu .Telefon alıcaklara ayrı bi konu açılsa daha iyi olur bence. Şimdi diyeceksiniz yanlış yere açılan konunun derdinden sanane diye ama fikrimi söyledim sadece ben
son bi soru o yanlış bölüme açılan konuları yönetici ile irtibata geçip söylesem mi ? Sonra konu sahipleri demesin kim taşşıttı konumu diye ? umarım derdimi anlatabilmişimdir .Herkese iyi forumlar
son bi soru o yanlış bölüme açılan konuları yönetici ile irtibata geçip söylesem mi ? Sonra konu sahipleri demesin kim taşşıttı konumu diye ? umarım derdimi anlatabilmişimdir .Herkese iyi forumlar
yarim saattir cevap yazdim, yanlis kopyaladim cepte, uctu hepsi
Neyse.
yada ilgilenmek istemedi adminin mesajı diye