Yanlış Sistem Dosyasını Sildik

Sponsorlu Bağlantılar

andac1992

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış Sistem Dosyasını Sildik
Xperia neo telfonuma titanıum backup pro yu kurdum ardından telefonum hzılanması ıçın bır kaç programı kaldırıyım derken sanırsam xperia ana menu yu sıldım ve menu gelmıyor artık tekrar yenıden kurma şansım var mı ? telefonda menuye gıremıyorum ne mesaj atabılıyorum ne arama yapabılıyorum yardımlarınız beklıyorum :)

fnldstntn

Üye
Recovery den telefonu sıfırla olmazsa xda da xperia home portu var onu cwmden atarsan düzelir...veya flashtool ile orjinal yazılımı yeniden yüklemen gerek

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Ev ekranı yazan uygulamayı sildin herhalde?
Hiç uğraşma stock romu tekrar flashla(tabi baştan root yapman gerekecek =P). Anlatımı da stock romun linki de imzamdaki konuda var... (Püf Noktası - Flashtool Rehberi/kullanımı//resimli Anlatım//güncel//stock Romlar)

Ya da bu linkteki apkyi indir, normal kur ( /// )... Ama dosya yöneticisine nasıl gireceksin =P

Son düzenleme:
turbocore35

turbocore35

Üye
romu tekrardan atman lazım kardeşim .:D.

fnldstntn

Üye
Telefon internete bağlı ise pc den google playe gir telefondaki hesapla giriş yap ve herhangi bir launcheri yüklemesini iste telefona otomatik yüklenecektir ve telefonu sıfırlamadan kullnabilirsin...
launcher başlamazsa telefonu kapatıp aç...

andac1992

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Yöneticisine gırebılıyorum Google Playı açıp hangısını yapayım kara veremedım dosya yonetıcıse gırmeyı bır şekılde başarıblıyorum

Invoke

Invoke

Üye
Dosya Yöneticisine gırebılıyorum Google Playı açıp hangısını yapayım kara veremedım dosya yonetıcıse gırmeyı bır şekılde başarıblıyorum

Benim attığımı indirirebilirsin, xperia arayüzü... Onun dışında istediğini de seçebilirsin tabi google playden =P

andac1992

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekurler yenı bır launcher kurdum telefondan pek anlıyan bırı degılım telefonum hızlansın dıe root yaptım sonra bır kaç program yukleyıp bır kaç bırsey sıldım başıma bunlar geldı :D şuan duzeldı Go launcherı kurdum ama pek begenmedım artık ıdare edıcez orjınal eskı halıne gelmesını ısterdım ama bunalra alışamadımYa da bu linkteki apkyi indir, normal kur ( /// )... Ama dosya yöneticisine nasıl gireceksin =P bu dosyayı kurmayı duşunuyorum sanırım bu eskısı gıbı yapıcaktır teşekkurler tekrar

Invoke

Invoke

Üye
tam aynısı değil ama aslında daha iyisi diyebiliriz, yani şöyle sendeki sürüm büyük ihtimalle 4.0.4dür ya da 2.3.4dür, yani launcherın da eskiydi, attığım linkteki yeni xperia launcher...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu root ve boot işleri tehlikeli sanki insanin beyni ike oynar gibisin. Abi rahat bırakın zavallı cihazları :)

Invoke

Invoke

Üye
Bu root ve boot işleri tehlikeli sanki insanin beyni ike oynar gibisin. Abi rahat bırakın zavallı cihazları :)

Basit olaylar aslında ve bir şey olduğu da yok, yani geri dönüşü olmayan bir durum yok. Arkadaş root etkisi almış, bilmediği bir şey silmiş, sonucunu görmüş tabi, bunu düzeltebilir ama biraz uğraşır işte =P Zaten boza boza öğrenirsin. Ya da farklı bir şekilde: öğrenirken bozarsın. =P Ben de rehberi etkileyen bir şey silmiştim bir keresinde... =P :D

Aslında ne olduğunu bilmiyorsak geri dönüşü daha kolay olsun diye yine aynı uygulama ile(titaniumbackup) uygulamanın yedeğini alabiliriz... =P

andac1992

Üye
    Konu Sahibi
Daha guzel oldu :D he şerde bır hayır vardır bu olsa gerek sımgelerı falan sıtedıgım yere koyabılıyorum bulması daha kolay oluyo :D ama telefondakı en sag tuş işlevini yitirdi ayarlara gırmıyor artık :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende not2 yi mega dalvik yaptım ama bozdum rom yükleme moduna girdi sonra net cafeye gittim ordan 1 gb lik rom indirdim eve geldim yukleyim dedim bu sefer usb kablo gormedi megerse kablo pinleri farkli yani sadece şarj kablosu imiş farklı kablo ile denedim yüklendi bu sefer ağ yok hatasi ile hattı gormedi meğerse efs şebeke dosyası klon IMEI cihazlarda rom yüklemede hasar görüyor mus sonra arıza Patch diye bir uygulama ile efs flash ettim oldu ama inanın fena ter döktüm.

Invoke

Invoke

Üye
Bende not2 yi mega dalvik yaptım ama bozdum rom yükleme moduna girdi sonra net cafeye gittim ordan 1 gb lik rom indirdim eve geldim yukleyim dedim bu sefer usb kablo gormedi megerse kablo pinleri farkli yani sadece şarj kablosu imiş farklı kablo ile denedim yüklendi bu sefer ağ yok hatasi ile hattı gormedi meğerse efs şebeke dosyası klon IMEI cihazlarda rom yüklemede hasar görüyor mus sonra arıza Patch diye bir uygulama ile efs flash ettim oldu ama inanın fena ter döktüm.

Sonuçta olmuş. :D