Yanlış bir şey mi yaptım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bir şey mi yaptım?
dcim dosyasının içinde .thumbnails dosyası var . onun içinde de .thumbnailsdata....... vs. iki dosya vardı ver 200 küsür mb idi. ben de sildim. bir sorun olur mu acaba ?

fedlkamp

Üye
usta o dcim dosyası galeriyle alakalı, wallpaper ları silmiş olabilirsin

Tepkiler: sek00

PriZm

Üye
sorun olmaz.o sorun Android'in bazı sürümlerinde* olan genel bir sıkıntı.bende instagram'dan fotoğraf koyunca bazen telefon kasıyor kalıyor.sonra bir bakmışım 850 mb lik bu dosya çıkıyor.ne kadar boş hafıza varsa hepsini kullanıyor lanet bug

(*:4.0.3-4.0.4-4.1.1 de karşılaştım.şuan en son çıkan cm10 4.1.1 sürümünde bu sorun yok.sanırım düzelttiler.)

Twüt

Üye

Ben 4.0.4 Kullanıyorum S2'de memnunum.

alonsof1

Üye
Kardeş .thumbnails dosyaları mevcut fotografların düşük çözünürlükte kolyalarıdır.silmen birşeyi etkilemez.kolay gelsin...

PriZm

Üye
Ben 4.0.4 Kullanıyorum S2'de memnunum.
her telefonda olmuyor.

bu sorun özellikle ics veya jelly beande şöyle birşey yaparsanız ortaya çıkıyor;

bir resim çekin.o resmi galeri den değilde dosya yöneticisinden silin.ardından kamera ya girin.epey bir süre açılmak için bekleyecek.ardından yine bu dosya çıkacak.

veya,

Instagram dan bir resim koyun

bu dediklerim bende oluyordu.herkesde olmayabilir.

Twüt

Üye

Denemedim Instagram'ı iPhone varken kullanıyordum. Androidde kullanışlı değil

Ön izlemelerinin kayıtlarıdır hızlı açılması için. Silmek sorun yaratmaz

PriZm

Üye
Ön izlemelerinin kayıtlarıdır hızlı açılması için. Silmek sorun yaratmaz
ama bu tam olarak ön izleme de değil,

geçen gün bunu denemek için hafıza kartını çıkardım telefon hafızasında sadece bir resim bıraktım.instagram dan koymaya çalıştığımda yine 600 mb lik bir dosya çıkardı resim çekince de aynı şey

neyseki son nighty sürümünde bu sorun çıkmıyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...