Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış bir şey mi yaptım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sek00
Üye
Konu Sahibi
Yanlış bir şey mi yaptım?
dcim dosyasının içinde .thumbnails dosyası var . onun içinde de .thumbnailsdata....... vs. iki dosya vardı ver 200 küsür mb idi. ben de sildim. bir sorun olur mu acaba ?
fedlkamp
Üye
usta o dcim dosyası galeriyle alakalı, wallpaper ları silmiş olabilirsin
PriZm
Üye
sorun olmaz.o sorun Android'in bazı sürümlerinde* olan genel bir sıkıntı.bende instagram'dan fotoğraf koyunca bazen telefon kasıyor kalıyor.sonra bir bakmışım 850 mb lik bu dosya çıkıyor.ne kadar boş hafıza varsa hepsini kullanıyor lanet bug
(*:4.0.3-4.0.4-4.1.1 de karşılaştım.şuan en son çıkan cm10 4.1.1 sürümünde bu sorun yok.sanırım düzelttiler.)
sorun olmaz.o sorun Android'in bazı sürümlerinde* olan genel bir sıkıntı.bende instagram'dan fotoğraf koyunca bazen telefon kasıyor kalıyor.sonra bir bakmışım 850 mb lik bu dosya çıkıyor.ne kadar boş hafıza varsa hepsini kullanıyor lanet bug
(*:4.0.3-4.0.4-4.1.1 de karşılaştım.şuan en son çıkan cm10 4.1.1 sürümünde bu sorun yok.sanırım düzelttiler.)
bu sorun özellikle ics veya jelly beande şöyle birşey yaparsanız ortaya çıkıyor;
bir resim çekin.o resmi galeri den değilde dosya yöneticisinden silin.ardından kamera ya girin.epey bir süre açılmak için bekleyecek.ardından yine bu dosya çıkacak.
veya,
Instagram dan bir resim koyun
bu dediklerim bende oluyordu.herkesde olmayabilir.
bu sorun özellikle ics veya jelly beande şöyle birşey yaparsanız ortaya çıkıyor;
bir resim çekin.o resmi galeri den değilde dosya yöneticisinden silin.ardından kamera ya girin.epey bir süre açılmak için bekleyecek.ardından yine bu dosya çıkacak.
veya,
Instagram dan bir resim koyun
bu dediklerim bende oluyordu.herkesde olmayabilir.
geçen gün bunu denemek için hafıza kartını çıkardım telefon hafızasında sadece bir resim bıraktım.instagram dan koymaya çalıştığımda yine 600 mb lik bir dosya çıkardı resim çekince de aynı şey
neyseki son nighty sürümünde bu sorun çıkmıyor artık