achambo Üye benim doğru anladığım şarkı sözü yok yabancı takıldığımdan herhalde bazen de çevirmeye çalışıyorum dinlerken
benim doğru anladığım şarkı sözü yok yabancı takıldığımdan herhalde bazen de çevirmeye çalışıyorum dinlerken
ardacumhur Üye Sertap Erener - Rengarenk Gözüm kara, kalmadı yara oldum rengarengarenk (şarkıda yara kelimesi biraz uzatılınca hoş olmuyor )
Sertap Erener - Rengarenk Gözüm kara, kalmadı yara oldum rengarengarenk (şarkıda yara kelimesi biraz uzatılınca hoş olmuyor )
Metin MF Üye Konu Sahibi patronus' Alıntı: Yaram ne kanar ne kabuk baglar Genişletmek için tıkla ... ardacumhur' Alıntı: Sertap Erener - Rengarenk Gözüm kara, kalmadı yara oldum rengarengarenk (şarkıda yara kelimesi biraz uzatılınca hoş olmuyor ) Genişletmek için tıkla ... demek ki o kelimenin uzatılmaması gerekiyor - - - Eklendi - - - pslck_41' Alıntı: Sagopa kajmer - cümle mühendisi Anladığım ; leş y***k babaların hepsi kalleş doğrusu ; leş yer akbabaların hepsi kalleş Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... onu ben de ilk dinlediğimde öyle anlamıştım
patronus' Alıntı: Yaram ne kanar ne kabuk baglar Genişletmek için tıkla ... ardacumhur' Alıntı: Sertap Erener - Rengarenk Gözüm kara, kalmadı yara oldum rengarengarenk (şarkıda yara kelimesi biraz uzatılınca hoş olmuyor ) Genişletmek için tıkla ... demek ki o kelimenin uzatılmaması gerekiyor - - - Eklendi - - - pslck_41' Alıntı: Sagopa kajmer - cümle mühendisi Anladığım ; leş y***k babaların hepsi kalleş doğrusu ; leş yer akbabaların hepsi kalleş Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... onu ben de ilk dinlediğimde öyle anlamıştım
haydaravısyon Üye ardacumhur' Alıntı: Sertap Erener - Rengarenk Gözüm kara, kalmadı yara oldum rengarengarenk (şarkıda yara kelimesi biraz uzatılınca hoş olmuyor ) Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılması çok normal çünkü şarkı araklanmış [video=youtube;8Z0IUBUKeiE]http://www.youtube.com/watch?v=8Z0IUBUKeiE[/video]
ardacumhur' Alıntı: Sertap Erener - Rengarenk Gözüm kara, kalmadı yara oldum rengarengarenk (şarkıda yara kelimesi biraz uzatılınca hoş olmuyor ) Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılması çok normal çünkü şarkı araklanmış [video=youtube;8Z0IUBUKeiE]http://www.youtube.com/watch?v=8Z0IUBUKeiE[/video]
Van Hohenheim Üye patronus' Alıntı: Yaram ne kanar ne kabuk baglar Genişletmek için tıkla ... Hahahahahaha çok güldüm lan
patronus' Alıntı: Yaram ne kanar ne kabuk baglar Genişletmek için tıkla ... Hahahahahaha çok güldüm lan
Reşwan Emekli Yönetici Yanlış anladığınız sözü değil, yanlış anlaşılan sözü yazın sadece. Aşırıya kaçmayın,
Metin MF Üye Konu Sahibi Sagopa Kajmer - Vasiyet Doğrusu: Votka redbull ciğere doldu Anladığım: Votka rap bu ciğere doldu - - - Eklendi - - - Sagopa Kajmer - Vasiyet Doğrusu: Bu abi yerle çok sevişti Anladığım: Bu abilerle çok seviştim
Sagopa Kajmer - Vasiyet Doğrusu: Votka redbull ciğere doldu Anladığım: Votka rap bu ciğere doldu - - - Eklendi - - - Sagopa Kajmer - Vasiyet Doğrusu: Bu abi yerle çok sevişti Anladığım: Bu abilerle çok seviştim
Metin MF Üye Konu Sahibi Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri Doğrusu: Altın harflerle yaz mahlasımı Anladığım: Altın harflerle yazmah lazım mı
Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri Doğrusu: Altın harflerle yaz mahlasımı Anladığım: Altın harflerle yazmah lazım mı
Metin MF Üye Konu Sahibi Sagopa Kajmer - Yaptığın Hatalar Kadar Büyük Olmadın Doğrusu: Çal, günahkar çalgıcı çal Anladığım: Çal, günahkar çal keke çal
Sagopa Kajmer - Yaptığın Hatalar Kadar Büyük Olmadın Doğrusu: Çal, günahkar çalgıcı çal Anladığım: Çal, günahkar çal keke çal
Acoun16 Üye Hande Yener - Ya Ya Ya Doğrusu: Ya ya ya ya! Ben en özel Ya ya ya ya! Ben en güzel Anladıgım: Ya ya ya ya! Ben çok özel Ya ya ya ya! Bengü en güzel
Hande Yener - Ya Ya Ya Doğrusu: Ya ya ya ya! Ben en özel Ya ya ya ya! Ben en güzel Anladıgım: Ya ya ya ya! Ben çok özel Ya ya ya ya! Bengü en güzel
Metin MF Üye Konu Sahibi Atiye - Salla Doğrusu: Üzeni yolla, isterse dönsün sonra Anladığım: Güzeli yolla, istersen ölsün sonra
Atiye - Salla Doğrusu: Üzeni yolla, isterse dönsün sonra Anladığım: Güzeli yolla, istersen ölsün sonra
Metin MF Üye Konu Sahibi Skrillex - All Is Fair In Love and Brostep Doğrusu: Guess who's back motherf' Anladığım: Jesus back motherf'
Skrillex - All Is Fair In Love and Brostep Doğrusu: Guess who's back motherf' Anladığım: Jesus back motherf'
Metin MF Üye Konu Sahibi Sagopa Kajmer - Bugünün Elleri Boştu Ya Yarın Doğrusu: Eli dolu gelir mi? Ümitvarım. Anladığım: Eli bol gelir mi? Ümit varın
Sagopa Kajmer - Bugünün Elleri Boştu Ya Yarın Doğrusu: Eli dolu gelir mi? Ümitvarım. Anladığım: Eli bol gelir mi? Ümit varın
TheLastRevolution Üye Şarkının ismini bilmiyorum ama yanlış anladığım söz ; Hic birşey eeee değişmeeeeem haşlamanıııııın lezzetiniiiiii
Şarkının ismini bilmiyorum ama yanlış anladığım söz ; Hic birşey eeee değişmeeeeem haşlamanıııııın lezzetiniiiiii
Metin MF Üye Konu Sahibi ghstr' Alıntı: Şarkının ismini bilmiyorum ama yanlış anladığım söz ; Hic birşey eeee değişmeeeeem haşlamanıııııın lezzetiniiiiii Genişletmek için tıkla ... Mustafa Ceceli - Sevgilim
ghstr' Alıntı: Şarkının ismini bilmiyorum ama yanlış anladığım söz ; Hic birşey eeee değişmeeeeem haşlamanıııııın lezzetiniiiiii Genişletmek için tıkla ... Mustafa Ceceli - Sevgilim
rawkid Üye Massaka - soguk mevsim Anladigim: Atılan ağlarla toplanan kafirlere like Asil: Atılan ağlarla toplanan kafirler helak
Massaka - soguk mevsim Anladigim: Atılan ağlarla toplanan kafirlere like Asil: Atılan ağlarla toplanan kafirler helak