[Yandex Ürünlerini Symbian'da Görmek İçin Yandex'e Mail Atalım]

Sponsorlu Bağlantılar

coolasker54

coolasker54

Üye

symbian bölümünde aktif lik düşerse o zaman çıkar

Haklısın bir bakıma ama bu yoğunluk bakımından doğru ama uygulama açısından öyle . Ama herşeye rağmen Nokia belle Forewer

Plesk234

Üye
mAİl Attım Cevap Bekliorum...

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
hadi arkadaşlar 3-5 kişiyle olmaz, neden olmasın umutsuz olmayın

yaren_dede

yaren_dede

Üye
banada aynı cevabı verdiler ilgili kişilere bildireceklermiş

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
hadi beyler devam edin mail iletin

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gonderdim ama yapmayacaklar :)

Heroata

Heroata

Üye
Ben symbian deilim ama yardm edym mi

ahmetdemircim

Üye
biliyorsunuz hepimizin iyi bir browsere ihtiyacı var. fakat nokia bunu sağlamıyor. pixelpipe'nin facebook browser'ini bir çoğunuz kullanmış ve ne kadar başarılı olduğunu görmüşsünüzdür. pixelpipe facebook browser ile kendize başka sitelerin adreslerini mesaj atıp onunla girdiğinizde sonuçların şaşırtıcı derecede iyi olduğuna şahit olduk. bununla bir browser yapılsa mükemmel olur. bende bu fikrimi pixelpipe'nin sahibine yazdım. sizden de destek bekliyorum. hep beraber bastırırsak bir browser yazdırabiliriz. ben satın almaya hazır olduğumuzu söyledim. ki öyle bir browser yaparsa satın alırım. emin olun operadan bile daha iyi olacaktır. Bu sebeple sizde aşağıdaki adresten bastırın ve bir browser yaptıralım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Pc Ye Geçiyimde Detaylıca Mail Atacam ;)

0343434

0343434

Üye
Ben de mail attım gelen cevap diğerleriyle aynıydı.İnşallah çıkarırlar

keys1903

keys1903

Üye
gonderdık bakam

ekstraa

Üye
Uzun süre önce shell için attığım maile soyle bir cevap gelmişti...

Merhaba!

Nokia cep telefonlarında kullanılan Symbian işletim sistemiyle uyumlu mobil harita uygulamamız henüz Türkiye'ye getirilmemiştir.
Ücretsiz Yandex.Shell uygulaması özellikle Android işletim sistemi için geliştirilmiştir, aynı durum Rusya için de söz konusu. Spb Shell Symbian uygulamasını kullanmanızı önerebiliriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

--
Saygılarımla,
Yiğit Cesur
Yandex Destek Ekibi
http://yardim.yandex.com.tr

haluk34

Üye
mail attım cevap bekliyorum

eren3546

eren3546

Üye
bence siz en iyisi nokiayi satn bi androit aln cunku ben ôyle yaptim kurtuldum nokia dan

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
bence siz en iyisi nokiayi satn bi androit aln cunku ben ôyle yaptim kurtuldum nokia dan

büyük konuşmayayım ama ovi store kapanana kadar nokia symbiana destek tam anlamıyabitene kadar sybiana devam[/B][/COLOR]

kraliletisim

Üye
Bende mail attım...merak etmeyin symbian beklenmedik bir geri dönüş yapabilir...kimse umudunu kesmesin nokia kolay kolay symbianı bırakmaz...

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Bende mail attım...merak etmeyin symbian beklenmedik bir geri dönüş yapabilir...kimse umudunu kesmesin nokia kolay kolay symbianı bırakmaz...
nokia symbian bırakmıyor daha 5 gün önce 808 güncelleme çıktı android kullanıcılarının yaydıgı negatif enerji geliştiricileri symbiandan uzaklaştırdı malesef

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
aşağı düşmesin konu

Üst Alt