meme4
Üye
-
Konu Sahibi
-
üyeliğim ne zaman kabul olacak arkadaşlar
gönderdim kardeşim inşallah yaparlar kullanmak isteyenler için iyi olur ben opera kullanıyorum vazgeçemedim gitti opera mobilin yeni sürümü de baya oldu çıkmayalı
gönderdim kardeşim inşallah yaparlar kullanmak isteyenler için iyi olur ben opera kullanıyorum vazgeçemedim gitti opera mobilin yeni sürümü de baya oldu çıkmayalı
zaten opera mobil ama adı yandex browser yalnız daha hızlı benim tablette kullandım ve farkı gördüm açıkçası ve symbian için mini versiyonu var normal opera miniden daha hızlı bence
nokianın tarayıcısı çok hantal opera mini hızlı ama alternatif bir tarayıcımız daha olsa süper olur iyişallah destek verirler symbiana
- - - Eklendi - - -
bu operanın yandex arama motorunu entegre ettigi sürüm benim duydugum kadarıyla yandex browser (kendi tarayıcısı)mobili gelcekmiş ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem
sadece yandex entegresi değil farklı bir tarayıcı emin olabilirsin sadece arayüz aynı
can çıkmadımı daha biz çıktı diye duyduk (:bende sanmıyorum fakat arkadaşı kırmamak için gönderdim hem çıkmadık candan umut kesilmez miş
can çıkmadımı daha biz çıktı diye duyduk (:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?