Türe Üye furkan5800' Alıntı: Şu anda en iyisi dropbox bence ama verdiği alan az o yüzden yandex en iyisi gibi şu anda Genişletmek için tıkla ... Dediklerini yapinca 5 gb a kadar veriyo alan. Benim s3 ten dolayi 50 gb su an
furkan5800' Alıntı: Şu anda en iyisi dropbox bence ama verdiği alan az o yüzden yandex en iyisi gibi şu anda Genişletmek için tıkla ... Dediklerini yapinca 5 gb a kadar veriyo alan. Benim s3 ten dolayi 50 gb su an
Mad EagLe Üye anticor92' Alıntı: 242 GB var zaten fazlaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... sen bildiğin hard disk yapmışın
anticor92' Alıntı: 242 GB var zaten fazlaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... sen bildiğin hard disk yapmışın
anticor92 Üye Pardon 244 GB varmış Kendiler verdi. Parayla falan almadım. Geçen sene açtım 44 GB tı. 32 GB'ı eylülde bitecekti uzatmışlar. Sonra bir mail geldi alanınızı 244 GB'a yükselttik diye. Birkaç kişiden duydum diğer forum sitelerinde de aynısı olan kişileri
Pardon 244 GB varmış Kendiler verdi. Parayla falan almadım. Geçen sene açtım 44 GB tı. 32 GB'ı eylülde bitecekti uzatmışlar. Sonra bir mail geldi alanınızı 244 GB'a yükselttik diye. Birkaç kişiden duydum diğer forum sitelerinde de aynısı olan kişileri