Yandex Ramazan servisiyle tanışın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yandex Ramazan servisiyle tanışın
Türk kullanıcılarına yönelik bir çok servisi arka arkaya aktifleştiren Yandex, Türkiye’deki arama motoru pazarından pay kapmak için elinden geleni yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde üniversite adaylarına yönelik hazırlanan Üniversite Rehberi hizmetini sizlere duyurduğumuz Yandex’in bugün konu alacağımız yeniliği Yandex Ramazan ismini taşıyor.

Kullanıcıların iftar ve imsak bilgilerine kolayca ulaşması için hazırlanan servis adresinden hizmet veriyor. Sayfaya girdiğinizde bulunduğunuz ile ait imsak bilgilerinin yanı sıra en yüksek ve en düşük sıcaklık değerlerine de ulaşabiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra Yandex arama kutusuna “iftar saati” yada “sahur saati” yazdığınızda, sonuç sayfasının üst kısmında sorunuzun direk cevabı olan bulunduğunuz ile ait iftar ve sahur vakitlerini görebiliyorsunuz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vaybe helal olsun :) Acaba Google'da böyle birşey var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Abi kullanmıyorum ama harbiden takdir ediyorum adamlar uğraşıyor ya. Kullanmaya başlayacağım sanırım.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Ramazan'a özel Youtube sayfası açtı. Bununla ilgili haberimize de buradan ulaşabilirsiniz. Ancak Yandex'teki gibi arama kutusuna "iftar saati" yazdığınızda direk cevaplar vermiyor Google.

Corrupt

Corrupt

Üye
Son 2 aydır google'ı açma gereği duymadım. Yandex var artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt